Ο Παίκτης

Με Ελλάδα και Μπακασέτα! (vid)

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 - 14:22

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο δεύτερο παιχνίδι της στην Προκριματική φάση του Euro 2024 μπορεί να διπλασιάσει τις επιτυχίες της ενώ εκτιμώ ότι θα βρει τον δρόμο για τα δίχτυα ο εξαιρετικός Αναστάσιος Μπακασέτας...

Με Ελλάδα και Μπακασέτα! (vid)

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει στην «Αγιά Σοφιά» την Ιρλανδία στο δεύτερο παιχνίδι της στο 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης για το Euro 2024 και μπορεί να διπλασιάσει τις επιτυχίες της.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ νίκησε 3-0 την Μάλτα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο Φάρο Λουλέ στην Πορτογαλία με γκολ των Μασούρα (11΄), Σιώπη (45΄) και Μπακασέτα (58΄) και έδειξε σε καλή κατάσταση.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Στη συνέχεια έδωσε αδιάφορο φιλικό ματς με την Λιθουανία στις 27 Μαρτίου και έμεινε στο 0-0 αλλά δεν έπαιξε σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες.

Η Ελλάδα έχει πέσει στο… λάκκο με τα φίδια, δηλαδή σε δύσκολο όμιλο με τα μεγαθήρια που λέγονται Γαλλία και Ολλανδία και δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα τελικά αλλά ακόμη και αν δεν τα καταφέρει θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία από τα πλέι οφ της Λίγκας Εθνών.

Η Εθνική μας ομάδα οφείλει πάντως να «καθαρίσει» με νίκες τα παιχνίδια της με την Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε Ολλανδία και Γαλλία.

Η Ιρλανδία στο μοναδικό της παιχνίδι στον όμιλο ηττήθηκε 1-0 στο Δουβλίνο από την Γαλλία και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Υπέρ της Ελλάδας και η παράδοση αφού σε τρία παιχνίδια με την Ιρλανδία (όλα φιλικά) έχει σημειώσει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Θα ρισκάρω στον άσσο με απόδοση 2,22 ενώ παράλληλα θα παίξω να σκοράρει οποτεδήποτε και ο Αναστάσιος Μπακασέτας με απόδοση 3,50!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελλάδα – Ιρλανδία 1 (2,22)

Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Μπακασέτας (3,50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr