Ο Παίκτης

Δυάδα με μεγάλη απόδοση, θέλει και μπορεί ο ΠΑΟΚ!

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 11:54

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Πέμπτης και θα ρισκάρω σε δύο άσσους με μεγάλη απόδοση…

 

Δυάδα με μεγάλη απόδοση, θέλει και μπορεί ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη το βράδυ την Χάϊντουκ στον αγώνα ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου αναδείχθηκε ισόπαλή 0-0 στο πρώτο ματς στο Σπλιτ της Κροατίας και πλέον χρειάζεται οποιαδήποτε νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα μεταμορφώνεται συνήθως προς το καλύτερο και μπορεί να τα καταφέρει αφού διαθέτει καλύτερο ρόστερ από την Χάϊντουκ και είναι πολύ πιο έμπειρος σε αυτό το επίπεδο. Η Χάϊντουκ την Κυριακή υποδέχθηκε την Σλάβεν Μπελούπο στο πρωτάθλημα της Κροατίας και την νίκησε με σκορ 3-0 ενώ στα δύο πρώτα της ματς νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και επίσης νίκησε 1-0 την Ριέκα εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με εντός έδρας ισοπαλία 0-0 και εκτός έδρας νίκη 4-1. Ο άσσος αξίζει το ρίσκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗΝ BETSSON!

Αγώνας για την 24η αγωνιστική στην Β Βραζιλίας είναι αυτός της Βίλα Νόβα με την Μιρασόλ και ο άσσος έχει καλή τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Βίλα Νόβα βρίσκεται στην 5η θέση και διεκδικεί μια θέση στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα σαλόνια τη Α Βραζιλίας. Παραμένει αήττητη στα δύο τελευταία της ματς με μία νίκη (0-2) επί της Ζουβεντούδε και μία ισοπαλία (1-1) επί της Αβάι. Η Μιρασόλ δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία της ματς, ηττήθηκε 2-1 από την Νοβοριζοντίνο το περασμένο Σάββατο και δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Η Βίλα Νόβα είναι αξιόπιστη εντός έδρας με 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα και μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσσο, ο οποίος προσφέρεται σε πολύ υψηλή απόδοση (2,20 ο μέσος όρος των κορυφαίων μπουκ)!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΟΚ – Χαϊντουκ 1 (1,98)

Βίλα Νόβα – Μιρασόλ 1 (2,22)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.