Ο Παίκτης

Τριάδα με λογική!

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:07

Καλή Κυριακή. Πολλές οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα και θα παίξω μια τριάδα με βάση την λογική…

Τριάδα με λογική!

Αρχή με Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Άστον Βίλλα για την 4η αγωνιστική. Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά με την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τσέλσι, την εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Μπόρνμουθ ενώ τέλος την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 2-1 τη Νιουκάστλ με ανατροπή μέσα στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”. Η Άστον Βίλλα ηττήθηκε 5-1 από την Νιουκάστλ και στη συνέχεια νίκησε 4-0 την Έβερτον εντός έδρας και 3-1 την Μπέρνλι εκτός έδρας. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ είναι ανώτερη σε όλα και μέσα στο Άνφιλντ δύσκολα μπορεί να απειληθεί. Η παράδοση δείχνει άσσο. Η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της με την Άστον Βίλλα από τις 26/09 2015 και μετά με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο Καμπιονάτο (3η αγωνιστική) θα εμπιστευθώ την Ίντερ στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Φιορεντίνα. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι ξεκίνησε δυνατά με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Κάλιαρι και Μόντζα με το ίδιο σκορ 2-0 και είναι φαβορί για τον τίτλο. Η Φιορεντίνα νίκησε 4-1 εκτός έδρας την Τζένοα και την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Λέτσε. H Ίντερ διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες (Λαουτάρο Μαρτίνεζ, Τουράμ, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο, Μπαρέλα, Ντάμφρις, Αρναούτοβιτς, Κουαρδάδο κλπ.). Σημειώστε ότι η Ίντερ μετρά 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς με την Φιορεντίνα στο πρωτάθλημα. Στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους, στο Κύπελλο Ιταλίας, Φιορεντίνα – Ίντερ 1-2 στις 24/05/2023 με δύο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ!

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει στην Άγκυρα την Ανκαραγκουτσού και είναι ακλόνητο φαβορί για νίκη αφού είναι πολύ ανώτερη σε όλα. Η ομάδα του Ισμαήλ Καρτάλ έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Γκαζιαντεπσπόρ (2-1) και Σάμσουνσπόρ (0-2) ενώ στο Κόνφερενς Λιγκ απέκλεισε δια περιπάτου την Τβέντε και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους ομίλους. Η Φενέρμπαχτσε φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα αφού απέκτησε φοβερούς παίκτες, δηλαδή τους Ζοάο Πέδρο, Τζέκο, Τάντιτς, Κεντ, Ενρίκε, Λιβάκοβιτς, Φρεντ, Μπεκάο κλπ. Η Φενέρ έχει τέσσερις σερί νίκες εντός και εκτός έδρας σε βάρος της Ανκαραγκουτσού! Ο Τζέκο σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια φέτος!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 1 (1,67)

Ίντερ – Φιορεντίνα 1 (1,67)

Ανκαραγκουτσού – Φενέρμπαχτσε 2 (1,68)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr