Ο Παίκτης

Με φόρμα και… λογική!

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023 - 13:49

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Κυριακής και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με βάση την φόρμα και την… λογική από την Τουρκία, την Δανία και την Ισπανία!

Με φόρμα και… λογική!

Αρχή με Πριμέρα Ντιβιζιόν και το μίνι ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ όπου θα επιλέξω τον άσσο. H Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “ροχιμπλάνκος” νίκησαν την Ρεάλ Μαδρίτη με σκορ 3-1, την Οσασούνα στην Παμπλόνα με σκορ 2-0 και την Κάντιθ στην Μαδρίτη με σκορ 3-2 ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ πήραν ισοπαλία 1-1 στο “Ολίμπικο” με την Λάτσιο και την περασμένη Τρίτη νίκησαν 3-2 εντός έδρας την Φέγενορντ. Η Σοσιεδάδ επίσης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η Ατλέτικο έχει το απόλυτο 3Χ3 εντός έδρας ενώ η Σοσιεδάδ έχει από 1 νίκη, ισοπαλία και ήττα σε 3 εκτός έδρας ματς. Η Ατλέτικο διατηρεί εξαιρετική παράδοση με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Σοσιεδάδ από τις 2/02/2014 και μετά. Στο περσινό αντίστοιχο ματς στις 28/05/2023 Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνέχεια με την γειτονική Τουρκία και την αναμέτρηση της Πόλης Κασίμπασα – Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρμπαχτσε του Ισμαήλ Καρτάλ είναι… τρένο δίχως στάση. Την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε 5-0 την Ρίζεσπορ και συνέχισε την εκπληκτική της φετινή πορεία. Η Φενέρμπαχτσε πέτυχε την 7η νίκη της σε ισάριθμα ματς ενώ μαζί με τα Ευρωπαϊκά της ματς έχει 15 σερί νίκες. Την περασμένη Πέμπτη νίκησε 2-1 την Σπαρτάκ Τρνάβα στην Σλοβακία με δύο γκολ του Τζόσουα Κινγκ. Ο Τζέκο έχει 7 γκολ και 6 ασίστ σε 11 ματς σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ. Εξαιρετικός και ο Σεμπαστιάν Σζιμάνσκι με 5 γκολ αλλά και ο Καχβετσί με 5 γκολ και 3 ασίστ. Φοβερό το ρόστερ με Τάντιτς, Φρεντ, Σάμουελ, Κινγκ. Η Κασίμπασα είναι καλή ομάδα αλλά όχι τόσο καλή για να μπορέσει να απειλήσει την Φενέρμπαχτσε. Πέρσι Κασίμπασα – Φενέρμπαχτσε 0-6 στις 15/08/22 και Φενέρμπαχτσε – Κασίμπασα 5-1 στις 29/01/23! Η Φενέρμπαχτσε έχει τρεις σερί νίκες μέσα στο γήπεδο της Κασίμπασα από την σεζόν 2020-21 και μετά με συνολικό σκορ 11-1 γκολ!

Τέλος με Δανία και την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής Άαρχους – Κοπεγχάγη όπου θα ρισκάρω στο διπλό. Η Άαρχους είναι σε κακό… φεγγάρι με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες και είναι πολύ πιο υποδεέστερη από την πρωταθλήτρια Δανίας, Η Κοπεγχάγη ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας από την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λικ την περασμένη Τρίτη και είναι κουρασμένη αλλά παρόλα αυτά έχει την ποιότητα και τις λύσεις για να περάσει με νίκη από το Άαρχους. Εξάλλου εκτός έδρας παραμένει άτρωτη με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ενώ η Άαρχους εντός έδρας έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Σημειώστε ότι η Κοπεγχάγη έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο γήπεδο της Άαρχους από την σεζόν 2020-21 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1 (1,85)

ΚΑΣΙΜΠΙΣΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 (1,52)

ΑΑΡΧΟΥΣ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 2 (2,20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr