Ο Παίκτης

Με τις... βαριές φανέλες!

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - 15:40

Τα εξαιρετικά κρίσιμα παιχνίδια της 5ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στις τρεις δια-συλλογικές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ κλέβουν την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα και θα εμπιστευθώ τις “βαριές φανέλες”!

Με τις... βαριές φανέλες!

Η Λάτσιο υποδέχεται στον “Ολίμπικο” της Ρώμης την Σέλτικ για την 5η (προτελευταία) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα για τον 5ο όμιλο. Στον συγκεκριμένο όμιλο η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στην 1η θέση με 8 βαθμούς, η Λάτσιο είναι στην 2η θέση με 7 βαθμούς, στην 3η θέση είναι η Φέγενορντ με 6 βαθμούς και στην τελευταία θέση είναι η Σέλτικ με 1 βαθμό. Η Λάτσιο θέλει πάση θυσία νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης και για να πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία. Η ομάδα της “αιώνιας πόλης” είναι ανώτερη σε όλα, διαθέτει καλύτερους παίκτες με προεξάρχοντες τους Τσίρο Ιμόμπιλε, Λουίς Αλμπέρτο, Ματίας Βετσίνο, Φελίπε Άντερσοβ, Νταίτσι Καμάντα και Τάτι Καστεγιάνος και μέσα στο “Ολίμπικο” μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Σέλτικ την προηγούμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε με το βαρύ 6-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ στο τελευταίο της ματς στην Σκωτία, το περασμένο Σάββατο έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Μάδεργουελ, δηλαδή δεν είναι σε διόλου καλή κατάσταση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το μεγάλο ντέρμπι του 6ου ομίλου Παρί Σεν Ζερμέν – Νιουκάστλ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 6ος όμιλος είναι ο πιο αμφίρροπος. Η Ντόρτμουντ είναι 1η με 7 βαθμούς, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι 2η με 6 βαθμούς, η Μίλαν είναι 3η με 5 βαθμούς και η Νιουκάστλ είναι 4η με 4 βαθμούς. Η Παρί Σεν Ζερμέν τους Λουίς Ενρίκε θέλει πάση θυσία νίκη για να παραμείνει σε θέση ισχύος για μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην φάση των “16” της διοργάνωσης και μέσα στο “Παρκ Ντε Πρενς” δύσκολα μπορεί να απειληθεί από οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Παρί διέλυσε με σκορ 5-2 την Μονακό την περασμένη Παρασκευή στο Σαμπιονά και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα (34-11 γκολ). Ο Κιλιάν Εμπαμπέ βρίσκεται σε αφιονισμένη κατάσταση με 14 γκολ στο πρωτάθλημα και με 2 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συνολικά ο σούπερ σταρ της Παρί και της Εθνικής Γαλλίας έχει 16 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές φέτος και στην καλή του ημέρα μπορεί να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Η νταμπλούχος Γαλλίας δεν έχει μόνο τον Εμπαμπέ αλλά έχει ένα σωρό σπουδαίους παίκτες όπως είναι οι Χακίμι, Κόλο Μουανί, Γκονσάλο Ράμος, Βιτίνια, Ουσμάν Ντεμπελέ, Φαμπιάν Ρουίζ κλπ. Η Νιουκάστλ δεν θα είναι εύκολη λεία αλλά δεν έχει την εμπειρία της Παρί Σεν Ζερμέν και την… βαριά της φανέλα. Η Παρί Σεν Ζερμέν μετρά επτά νίκες και μία ήττα στα τελευταία της οκτώ ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιώσει τον άσσο. Η Νιουκάστλ έχει μία νίκη (4-1 την Τσέλσι) και δύο ήττες (2-0 από την Μπόρνμουθ και 2-0 από την Ντόρτμουντ) στα τελευταία της τρία ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΛΑΤΣΙΟ – ΣΕΛΤΙΚ 1 (1,54)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1 (1,64)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr