Ο Παίκτης

Πληρώνει η Νιουκάστλ!

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 - 15:18

Η Νιουκάστλ υποδέχεται με άγριες διαθέσεις την Μίλαν στο «Σεντ Τζέιμ Παρκ» για την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου και θα παίξει τα… ρέστα της για τη νίκη...

Πληρώνει η Νιουκάστλ!

Η Νιουκάστλ υποδέχεται με άγριες διαθέσεις την Μίλαν στο «Σεντ Τζέιμ Παρκ» για την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου και θα παίξει τα… ρέστα της για τη νίκη που θα της εξασφαλίσει σίγουρα την 3η θέση και την συνέχεια στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ενώ μπορεί να πάρει ακόμη και την 2η θέση αν στο άλλο ματς του ομίλου, στο Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν, δεν νικήσει η ομάδα της Γαλλίας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τεράστιο το κίνητρο για τους «ανθρακωρύχους» που τα δύο τελευταία χρόνια έχουν σημειώσει τεράστια πρόοδο και δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα. Η Μίλαν δεν πείθει και στο ματς του πρώτου γύρου είχε μείνει στο 0-0 με τους Άγγλους στο «Σαν Σίρο».

Η Νιουκάστλ προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα σε Έβερτον και Τότεναμ αλλά το παιχνίδι με την Μίλαν έχει παντελώς διαφορετικό χαρακτήρα.

Η Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-1 από την Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ και το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε 3-2 από την Αταλάντα στο Καμπιονάτο και δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Η Νιουκάστλ θα στηριχθεί στους Μπρούνο Γκιμαράες, Λόνγκσταφ, Ζοέλιντον, Αλμιρόν, Ισάκ και Γκόρντον ενώ στην τετράδα της άμυνας θα είναι οι Λιβραμέντο, Σαρ, Λασκελές και Τριπιέρ.

Η Μίλαν θα έχει μετά από καιρό τον επιθετικό Λεάο στη σύνθεσή της, ο Ζιρού θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης αλλά δεν έχει την αίγλη των περασμένων χρόνων.

Η Νιουκάστλ με την συμπαράσταση των 52 χιλιάδων οπαδών της που θα βρεθούν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», θέλει και μπορεί να πάρει τη νίκη. Θα ρισκάρω στην επιλογή άσσο και over!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΙΛΑΝ (1 και Over)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr