Ο Παίκτης

Με βάση την φόρμα και το κίνητρο!

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024 - 15:30

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τρίτης και θα πορευτώ με μια τριάδα με βάση την φόρμα και το κίνητρο!

Με βάση την φόρμα και το κίνητρο!

Αρχή με Λιγκ 1 Αγγλίας και την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής Έξετερ – Πιτέρμπορο. Η Έξετερ είναι στην 17η θέση και δίνει μάχη για την παραμονή της ενώ η Πιτέρμπορ είναι στην 4η θέση και διεκδικεί την 2η θέση και την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Τσάμπιονσιπ. Η Έξετερ στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Μπρίστολ Σίτι και δεν έδειξε σε καλή κατάσταση. Γενικότερα η Έξετερ έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα δέκα τελευταία της ματς από τις 22 Δεκεμβρίου 2023 και μετά. Η Πιτέρμπορο από την άλλη πλευρά έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα δέκα προηγούμενα ματς και δείχνει ικανή για την άνοδο. Η Πιτέρμπορο μετρά πέντε νίκες, (μία στο Κύπελλο), μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία επτά ματς με την Έξετερ, εντός και εκτός έδρας από τις 15/04/00 και μετά. Το διπλό προσφέρεται με απόδοση 1,80 μέσο όρο στους κορυφαίους μπουκ στον κόσμο και αξίζει το ρίσκο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνέχεια με Κύπελλο Γαλλίας και την αναμέτρηση Σοσό – Ρεν για την φάση των «16». Η Ρεν είναι δύο κατηγορίες ανώτερη από την Σοσό. Η Ρεν είναι στην 9η θέση στο Σαμπιονά και η Σοσό στην 7η θέση στην Γ Γαλλίας. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για την προτίμηση στο διπλό. Η Ρεν στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μαρσέϊγ στα πέναλτι και η Σοσό την Ρεμς επίσης στα πέναλτι. Σημειώστε ότι η Ρεν μετρά δύο νίκες (0-1 και 2-6) στα τρία τελευταία της ματς στο γήπεδο της Σοσό από την σεζόν 2011-12 και μετά. Η Ρεν διαθέτει τους εξαιρετικούς Μουανγκά (επιθετικός) και Μπουριζό (μέσος), οι οποίοι έχουν σημειώσει από 5 γκολ έκαστος και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη – πρόκριση.

Τρίτη και τελευταία επιλογή ο άσσος της Λεβερκούζεν επί της Στουτγκάρδης στη νοκ άουτ αναμέτρηση στην «Μπάι Αρίνα» για τα προημιτελικά στο Κύπελλο Γερμανίας. Η Λεβερκούζεν με τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της διαγράφει την καλύτερη πορεία της ιστορίας της και παραμένει αήττητη στα τελευταία 29(!) ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «ασπιρίνες» είναι ασταμάτητες και η προοπτική κατάκτησης ενός τίτλου εξιτάρει. Η Λεβερκούζεν κατέκτησε τον τελευταίο της τίτλο την σεζόν 1992-92 (το Κύπελλο) και έκτοτε δεν έχει πάρει τίποτα. Φέτος διεκδικεί το νταμπλ και θα τα δώσει όλα για να φθάσει μέχρι το τέλος του… δρόμου. Οι Τσάκα, Όντριχ, Γκριμάλντο, Τέγια, Χλόζεκ, Βιρτζ, Ιγκλέσιας, Χόφμαν και σία βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αν δεν υπήρχε και ο τραυματισμός του Μπονιφέις και τους Παλά, όλα θα ήταν ιδανικά. Η Στουτγκάρδη έχει δύο νίκες και άλλες τόσες ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς και είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Στις 5 Φεβρουαρίου 2020 Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-1 στο Κύπελλο Γερμανίας. Συνολικά η Λεβερκούζεν παραμένει αήττητη στα τελευταία 10 παιχνίδια της με την Στουτγκάρδη, εντός και εκτός έδρας, με απολογισμό επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΕΞΕΤΕΡ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 2 (1,78)

ΣΟΣΟ – ΡΕΝ 2 (1,61)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 1 (1,64)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr