Ο Παίκτης

Δυάδα με αξία!

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 14:58

Ο ποδοσφαιρικός καταιγισμός συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και στο πρόγραμμα της Κυριακής θα ποντάρω σε δύο φιλοξενούμενες ομάδες από το Καμπιονάτο και την Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Δυάδα με αξία!

Η Αταλάντα δοκιμάζεται στο “Λουίτζι Φερράρις” κόντρα στην Γένοβα για την 23η αγωνιστική του Καμπιονάτο και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα την διατηρήσουν σε θέση ισχύος για την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Τζιάν Γκασπερίνι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία μόλις ήττα στα τελευταία ρης 8 ματς από τις 9 Δεκεμβρίου 2023 και μετά. Η Τζένοα δεν είναι εύκολος αντίπαλος και μάλιστα παραμένει αήττητη στα οκτώ πιο πρόσφατα με τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Η Αταλάντα έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τρεις προηγούμενες επισκέψεις στην Γένοβα και συγκεκριμένα Τζένοα – Αταλάντα 1-2 (2019-20), Τζένοα – Αταλάντα 3-4 (2020-21) και Τζένοα – Αταλάντα 0-0 (21/12/21). H ομάδα του Μπέργκαμο έχει τιμωρημένο τον μέσο Έντερσον και τραυματίες τους Αντόπο (μέσος) και Παλομίνο (αμυντικός). Εκτός και ο αμυντικός Χιέν. Η Τζένοα θα παίξει χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό Ντε Βίντερ ενώ τραυματίες είναι οι Χαπς (αρ.μπακ), Ανκέγε (φορ) και Τζούνιορ Μεσίας (δεκάρι).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνέχεια με Πριμέρα Ντιβιζιόν και την αναμέτρηση Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” για την 24η αγωνιστική. Η Σεβίλλη απογοητεύει την φετινή σεζόν και και έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία της ματς από τις 23/12/23 και μετά. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει νίκη για να παραμένει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “ροχιμπλάνκος” έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία (με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου) στα τελευταία τους τέσσερα ματς και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στις 25/01/24 Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-0 στο Κύπελλο Ισπανίας. Γενικότερα η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς με την Σεβίλλη, εντός και εκτός έδρας από τις 15/05/22 και μετά. Η Ατλέτικο έχει σπουδαίους επιθετικούς (Ντεπάι 4 γκολ, Γκριεζμάν 11 γκολ, Μοράτα 13 γκολ) και εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να παραβιάσει την ευάλωτη άμυνα της Σεβίλλης.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΖΕΝΟΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2 (2,10)

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 (2,07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr