Ο Παίκτης

Τέσσερις άσσοι για ταμείο!

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 14:44

Πανδαισία αγώνων στο πρόγραμμα της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου και έχω ξεχωρίσει μια τετράδα με ισάριθμους άσσους!

Τέσσερις άσσοι για ταμείο!

Αρχή με Β Ιταλίας εκεί όπου υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική (27η) και συγκεκριμένα θα ρισκάρω στον άσσο της Παλέρμο επί της Τερνάνα. Η Παλέρμο είναι πολύ ανώτερη και συγκεκριμένα είναι στην 4η θέση και διεκδικεί την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια του Καμπιονάτο ενώ η Τερνάνα είναι στην 18η θέση και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η ομάδα της Σικελίας είναι δυνατή στο «Ρένζο Μπαρμπέρα» με οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες ενώ στον αντίποδα η Τερνάνα εκτός έδρας χάνει πολύ από την δυναμική της με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η Παλέρμο του Εουγκένιο Κορίνι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες ενώ στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες! Υπέρ του άσσου και η παράδοση. Η Παλέρμο μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία επτά εντός έδρας ματς με την Τερνάνα από την σεζόν 2001-02 και μετά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνέχεια με Λιγκ 1 Αγγλίας και την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ντέρμπι και Τσάρλτον. Η Ντέρμπι διεκδικεί την απευθείας άνοδό της στα Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αφού ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος. Τα «κριάρια» βρίσκονται σε καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία τους έξι ματς ενώ στον αντίποδα η Τσάρλτον είναι σε ελεύθερη πτώση και δεν έχει σταυρώσει νίκη στα 16 τελευταία της ματς από τις 9 Δεκεμβρίου 2023 και μετά με οκτώ ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 3/02/24 Τσάρλτον – Ντέρμπι 0-1 και στο περσινό αντίστοιχο ματς στις 18/02/23 Ντέρμπι – Τσάρλτον 2-0. Γενικότερα η Ντέρμπι διατηρεί πολύ καλή παράδοση με επτά νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς με την Τάρλτον από την σεζόν 2000-01 και μετά.

Στο Κύπελλο Γαλλίας η Λυών υποδέχεται το Στρασβούργο σε νοκ άουτ ματς για τα προημιτελικά (8) και ο άσσος αξίζει το ρίσκο με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Λυών βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση από την αρχή της σεζόν, μετρά πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και επίσης έχει πέντε νίκες και μία ήττα στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς. Το Στρασβούργο από την άλλη πλευρά έχει πάρει την κάτω βόλτα με τρεις σερί ήττες (τέσσερις ήττες και μία νίκη στα 5 τελευταία ματς) και απέναντι στη Λυών δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις. Η Λυών μετρά 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες (μία στο Λιγκ Καπ) στα 13 τελευταία εντός έδρας ματς με το Στρασβούργο από τις 12/05/01 και μετά!

Τέλος με Κύπελλο Ισπανίας και τον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα. Στο πρώτο ματς στις 6 Φεβρουαρίου Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ 0-0 και στις 18 Φεβρουαρίου 2024 Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ 1-2 στο πρωτάθλημα. Η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν είναι πολύ ανώτερη και από την στιγμή που έχουν αποκλειστεί τα μεγαθήρια Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ο δρόμος για την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ανοικτός. Γενικότερα η Σοσιεδάδ έχει φοβερή παράδοση κόντρα στην Μαγιόρκα με 12 σερί εντός έδρας νίκες (2 στο Κύπελλο) από τις 24/10/2004 και μετά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΛΕΡΜΟ - ΤΕΡΝΑΝΑ 1 ( 1,70)

ΝΤΕΡΜΠΙ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ 1 (1,62)

ΛΥΩΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 1 (1,82)

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1 (1,62)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr