Ο Παίκτης

Πληρώνει η Εθνική και ο Μπακασέτας!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 15:29

H Εθνική Ελλάδας δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της σήμερα το βράδυ (17:00) στην Τιφλίδα κόντρα στην Γεωργία και μπορεί να πάρει τη νίκη - πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024 (Γερμανία) ενώ από εκεί και πέρα ο Τάσος Μπακασέτας μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα...

Πληρώνει η Εθνική και ο Μπακασέτας!

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Γεωργία την σήμερα το βράδυ (19:00) στην Τιφλίδα και συγκεκριμένα στο χωρητικότητας 54 χιλιάδων θεατών "Μπορίς Παϊσάτζε" στον «τελικό» πρόκρισης για το Euro 2024 (Γερμανία 14 Ιουνίου – 14 Ιουλίου).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στα ημιτελικά η Γεωργία απέκλεισε το Λουξεμβούργο με νίκη 2-0 και η Ελλάδα απέκλεισε το Καζακστάν με νίκη 5-0. Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ μετράει μόλις 1 ήττα στα 12 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει εντός έδρας (επίσημα και φιλικά), τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Πρόκειται για τη συντριβή από την Ισπανία με 1-7 στα προκριματικά του Euro 2024.

Η Ελλάδα διατηρεί φοβερή παράδοση στα επίσημα παιχνίδια της κόντρα στην Γεωργία και συγκεκριμένα μετρά έξι νίκες και δύο ισοπαλίες με 15 γκολ υπέρ και 5 γκολ κατά. Η Εθνική μας αντιμετώπισε για τελευταία φορά την Γεωργία στην Τιφλίδα στις 9 Οκτωβρίου 2021 σε ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 και επικράτησε με σκορ 2-0 με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα ο Μπακασέτας με πέναλτι στο 90΄έκανε το 0-1 και ο Πέλκας στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ο τελικός δεν θα είναι εύκολος αλλά η Ελλάδα του Γκουστάβο Πογέτ έχει ποιότητα και διαθέτει καλύτερους παίκτες από την Γεωργία. Το διπλό προσφέρεται σε υψηλή απόδοση (2,20 μέσος όρος) και αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο.

Τέλος θα ρισκάρουμε να σκοράρει γκολ ο αρχηγός της Ελλάδας, ο Τάσος Μπακασέτας. Σε περίπτωση που σκοράρει το πρώτο γκολ η απόδοση είναι περίπου στο 6,00 ενώ αν σκοράρει οποτεδήποτε η απόδοση είναι στο 3,00! O Μπακασέτας έχει 64 συμμετοχές και 14 γκολ με την γαλανόλευκη!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 2 (2,18)

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ (6,00)

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ (3,00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr