Σωτήρης Γεωργίου

Το αυστηρό 25% των F4!

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 - 02:06

Καλημέρα σε όλους. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε συχνά πυκνά με πολύ μπάσκετ και ανάλυση όπως κάνουμε και στο σάιτ και στην εφημερίδα. Σε μια νέα στήλη ,όχι τόσο στοιχηματικά αφού τις εκτιμήσεις μου τις διαβάζετε σε άλλες στήλες πάντα εδώ στον κορυφαίο στοιχηματικό μιντιακό όμιλο! 

Το αυστηρό 25% των F4!

Και έχουμε μπροστά μας Φάιναλ Φορ. Ποίος είναι φαβορί ρε Σώτο,ποιός θα το πάρει,το έχει ο Ολυμπιακός και τα κλασικά ερωτήματα της εποχής.

Ολυμπιακός-Μονακό: Pre-game ανάλυση!

Έχω πάει σε πολλές μεταδόσεις. Τι θυμάμαι περισσότερο από όλα; Το κάζο του συχωρεμένου Ίβκοβιτς με την αήττητη όλη την σεζόν ΤΣΣΚΑ στο δικό της στην Μόσχα Φ-4 προ 20ετίας σχεδόν. Οταν έχασε στον ημιτελικό από την Ταού και τέζα όλοι...! Εκεί να δείτε περιουσίες που χάθηκαν στο στοίχημα. Οπως έλεγε και ο Ντούντα αλλά και άλλο προπονητές,στο Φ-4 είναι για κάθε ομάδα αυστηρά 25%. Ούτε 1% παραπάνω! Δεν έχουν και άδικο.

Ένα Φάιναλ Φορ είναι και θέμα μέρας,βραδιάς,ενός παίκτη σταρ ή ενός ρούκι. Ενός άγραφου που λέμε που εμφανίστηκε για να μείνει! Θυμάστε το Φ-4 στο ΣΕΦ το 1993 με τον τρομερό ΠΑΟΚ πάλι του Ίβκοβιτς κατά σύμπτωση; Που ήταν απόλυτο φαβορί και με 12000 κόσμο να έχει κάνει καμίνι το ΣΕΦ και έχασε από την μέτρια Μπενετόν με κάτι τρίποντα του Ιακοπίνι και του Ραγκάτσι που δεν τους ξέραμε καλά καλά; Συνεπώς ένα Φάιναλ Φορ δεν επιβραβεύει πάντα τον καλύτερο και ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει και μια άσχημη παράδοση. Που λέει ότι στην σύγχρονη Ευρωλίγκα ο πρώτος δεν πήρε ποτέ την κούπα! Αλλά οι παραδόσεις δεν είναι για να σπάνε;

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την κατάκτηση του Ολυμπιακού

Το Φάιναλ Φορ του Κάουνας είναι και αυτό ανοιχτό. Ο εξαιρετικός Ολυμπιακός με την σταθερότητα και την τρομερή σεζόν και με ατομικό ρεκόρ νικών και τα δύο μεγαθήρια της Ισπανίας οι Μπάρτσα και Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός θα έχει και πιο πολύ κόσμο(4000) αλλά δεν λέει κάτι αυτό,έχει και τον καλύτερο προπονητή από όλους που συμμετέχουν.

Και η πρωτάρα αλλά πολύ ταλαντούχος,ακριβή και αμερικάνικη(αλλά με Σέρβο κόουτς!)Μονακό που έρχεται από το ...κάγκελο. Ο Ολυμπιακός έχει 0-2 με τους Μονεγάσκους που τον κατέβασαν χαμηλότερα από κάθε άλλη ομάδα με την αθλητικότητα(64-60)στο Μονακό και στοιχηματικά έχουν επικρατήσει ολοκληρωτικά στις 3ες περιόδους. Και συνολικά πήγαν τον Ολυμπιακό των 85π φέτος στους 68! Αλλά έχουν και πολλά up down. Ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρος και γεμάτος αλλά και η Μονακό έχει καλύτερη περιφέρεια σαφώς και με πολυ σκορ.

Τα υπόλοιπα στο παρκέ και στο live μας εδώ στο σάιτ με πολύ μπασκετική ανάλυση την ώρα των αγώνων!