Σωτήρης Γεωργίου

Ο δρόμος για το Κλάσικο!

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 - 17:12

Η περίεργη κατάσταση του Παναθηναϊκού φέτος και ειδικά μετά τις εξελίξεις πρόσφατα για την νέα σεζόν, έφεραν και κάποιες σκέψεις μην γίνει η έκπληξη από το σοβαρό Περιστέρι του Σπανούλη και δεν έχουμε τον αναμενόμενο τελικό των "αιωνίων", το Κλάσικο της πατρίδας μας δηλ.

Ο δρόμος για το Κλάσικο!

Η αλήθεια είναι ότι τα ελληνικά πλέι οφ μέχρι να φτάσεις στον τελικό, δεν προσελκύουν το ενδιαφέρον και δεν συγκινούν κανέναν απολύτως! Και αυτό καθώς ποιος θα μπορούσε να κοντράρει Ολυμπιακό και ΠΑΟ; Λογικά ουδείς. Αν όμως για τον Ολυμπιακό ισχύει αυτό, για τον ΠΑΟ υπάρχουν ενδοιασμοί. Ο Ολυμπιακός έκανε ήδη το 2-0 με τον ΠΑΟΚ, απλά και ωραία που λέμε. Με το μυαλό στο Φάιναλ Φορ του Κάουνας έκανε το 1-0 με τον ΠΑΟΚ ψιλοδύσκολα και αφού έφαγε 10τρ στο ημίχρονο και έχανε 42-45! Μετά πάτησε γκάζι και έκανε το 1-0 με το 83-65 περίπατο! Με την επιστροφή του από το Κάουνας όπως είπε και ο Μπαρτζώκας η ομάδα δεν ήταν έτοιμη πνευματικά καθώς είχε αδειάσει.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Η πανίσχυρη ερυθρόλευκη φροντ λάιν

Αλλά δεν είχε πρόβλημα μετά το δεκάλεπτο με τα 4τρ του Σλούκα να καθαρίσει με 77-97 με περίπατο και να κάνει το 2-0. Ο ΠΑΟΚ είχε 45π από την εκρηκτική του περιφέρεια με τους Φράνκι και Ράιλι αλλά ο Ολυμπιακός έχει υπέρμετρα καλύτερη φροντ λάιν, πήρε 16ριμπ παραπάνω και έκανε περίπατο από την 2η περίοδο. Ο Μπολομπόι μετά από καιρό με την απουσία του Μπλακ είχε 10π και 11ρ σε 15'. Ενώ στην πεντάδα ξεκίνησε ο Λούντζης καθώς στην Ελλάδα δεν παίζει ο Κάνααν πια. Ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα κάνει εύκολα το 3-0 και πιάνει θέση στον τελικό!

Φαβορί ο ΠΑΟ παρά το σοβαρό Περιστέρι

Στο άλλο ζευγάρι, του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, υπήρχαν και κάποιοι να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των "πρασίνων" επειδή η ομάδα φέτος έχει μια κακή χρονιά, άλλαξε προπονητή φέρνοντας τον υπηρεσιακό Σερέλη και έφυγε και ο Μπέικον πρόσφατα και δεν μπορεί να τον αλλάξει. Βάλτε και το ντεφορμάρισμα όπως φάνηκε και στα ματς με το Περιστέρι του Ουίλιαμς που θα φύγει το καλοκαίρι και έδεσε το γλυκό που λέμε..! Παρόλα αυτά ο ΠΑΟ δύσκολα θα χάσει την θέση του στον κλασικό τελικό με τον Ολυμπιακό καθώς είναι και πάλι μια ομάδα με 6-7 το μπάτζετ του Περιστερίου και βαριά φανέλα. Και σε μια σειρά τριών νικών δύσκολα γίνεται η ζημιά.

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε ΕΔΩ

Ο αέρας για τις εξελίξεις αλλά και τα άγνωστα συναισθήματα!

Οι εξελίξεις στον ΠΑΟ με τον Αταμάν να έρχεται το καλοκαίρι φέρνει νέα πρόσωπα και σαρωτικές αλλαγές πλην ολίγων. Συνεπώς είναι άγνωστο σε τι ψυχική κατάσταση βασικά θα είναι όσοι θα φύγουν και είδαμε ήδη τον Ουίλιαμς που δεν παίρνει και πολύ χρόνο. Παρόλα αυτά η ομάδα ήταν εξαιρετική με το απίστευτο 101-57 με το Περιστέρι στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Κανείς δεν περίμενε το Περιστέρι του Σπανούλη να τα παρατήσει, αλλά έγινε στο ΟΑΚΑ. Στην συνέχεια είχαμε ποντάρει στην αντίδραση και το εγώ του Περιστερίου λόγω Σπανούλη.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Και το Περιστέρι όχι απλά ήταν ανταγωνιστικό αλλά διέλυσε με 73-58 τον ΠΑΟ και έκανε το 1-1. Στο ΟΑΚΑ το ημίχρονο ήταν 49-49 και στην συνέχεια ο ΠΑΟ με10τρ(!) σε μια περίοδο πήγε στους 21π για να λήξει το ματς 89-80. Προβλήματα πολλά ο ΠΑΟ στην άμυνα με τον Φραντσίσκο που έκανε... όργια στο ημίχρονο! Αντέχει το Περιστέρι για το 2-2; Μπορεί για μένα, ναι. Θα παλέψει. Αλλά στο ΟΑΚΑ δύσκολα. Ο κλασικός τελικός, το Κλάσικο, πλησιάζει!