Σωτήρης Γεωργίου

Μήτογλου και Λούντζης τα κέρδη... όλων!

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 - 13:37

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει την απόδοση των Μήτογλου και Λούντζη στην Εθνική ομάδα με προέκταση στους "αιωνίους" που ανήκουν!

Μήτογλου και Λούντζης τα κέρδη... όλων!

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας είχαν ευχάριστα μηνύματα και για τον Δημήτρη Ιτούδη αλλά και για τους Αταμάν και Μπαρτζώκα! Ο λόγος για τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας και παίκτες των "αιωνίων" Ντίνο Μήτογλου και Μιχάλη Λούντζη. Να πάρουμε τα πράγματα όμως με την σειρά. Προσωπικά εξεπλάγην και δεν περίμενα να δω τον Μήτογλου μετά την απουσία 1,5 έτους από προπονήσεις σε τέτοια κατάσταση. Και σωματικά ατομικά που ήταν φανερό ότι πρόσεχε τον εαυτό του, αλλά βασικά να μπει τόσο γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας αν και έλειπε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από κάθε ομαδική προπόνηση. Ειδικά το 18π,14ρ,6ας(!)στο ματς με την Σλοβενία στο ΟΑΚΑ ήταν το κάτι άλλο.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Αλλά γενικά δείχνει τρομερά ορεξάτος και το κέρδος για την Εθνική είναι δεδομένο καθώς μαζί με τον Παπαγιάννη έχουν ένα πολύ καλό δίδυμο στην φροντ λάιν και αν έρθει και ο Γιάννης θα είμαστε σούπερ. Αλλά και για τον ΠΑΟ είναι κάτι ευχάριστο και ειδικά για τον Αταμάν. Καθώς στο "4"θα έχει Ερναγκόμεζ και τον έτοιμο Μήτογλου που είναι υψηλού επιπέδου στα καλά του. Άλλωστε μην ξεχνάμε την μετακόμιση του στο Μιλάνο. Ταυτόχρονα μπορεί να πάει και στο "5" με το ύψος του και απειλεί και από μακριά που αρέσει στον τούρκο τεχνικό

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε ΕΔΩ

Τα Podcast μου είναι ΕΔΩ

Πάμε και στον Λούντζη που ήταν μικρός μεγάλο ταλέντο και φάνηκε να μένει στάσιμος. Τον ανακάλυψε ο ΠΑΟ αλλά εξελίσσεται στον Ολυμπιακό. Ο Λούντζης έχει δουλέψει πολύ στον Ολυμπιακό με τον Μπαρτζώκα και έχει μπει στην νοοτροπία του καλού ρολίστα. Βελτίωσε τον χειρισμό της μπάλας που είχε πρόβλημα και έφτιαξε και το σουτ του και έτσι βρίσκει 15' σε αυτή την Εθνική. Είναι ένα ψηλό μην ξεχνάμε γκαρντ(1.97) που μπορεί να βοηθήσει και στην άμυνα και χρειάζεται ακόμα περισσότερο αυτοπεποίθηση και να φτιάξει και το ντράιβ του. Κάνει πολλά πράγματα καλά χωρίς να κάνει κάτι τέλειο. Αλλά αυτό σημαίνει πολύτιμος ρολίστας.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Οι εμφανίσεις του στην Εθνική και οι 15π μ.ο στα πρώτα φιλικά με την Σλοβενία έκαναν και τον Μπαρτζώκα να χαμογελά καθώς θα μετρά μια ακόμα σοβαρή λύση στα γκαρντ. Κάτι που είχε αρχίσει να φαίνεται από πέρσι και ειδικά στο ματς με την Εφές και τα 3τρ και όταν κάλυπτε επάξια απουσίες του Σλούκα. Όλοι κερδισμένοι και ένα ταλέντο που μάλλον δεν θα χαθεί καθώς βρήκε τον προσανατολισμό του.