Σωτήρης Γεωργίου

Οι χρυσές εποχές του Ντομινίκ!

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 01:16

Ο Σωτήρης Γεωργίου θυμάται την απίστευτη μεταγραφή του Ντομινίκ Ουίλκινς τέτοια εποχή το 1995.

Οι χρυσές εποχές του Ντομινίκ!

Ντομινίκ Ουίλκινς. Θυμάστε μήπως; Τέτοια εποχή, λίγες ημέρες πριν την μεγάλη εορτή της Παναγιάς μας (βοήθεια μας), είχε σκάσει η είδηση βόμβα. Και αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο στάθηκε ο καλός φίλος και συνάδελφος μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων του Ακης Δημακός που μας θύμισε στα σόσιαλ μίντια του ότι το 1995 είχε καλέσει στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (που ήμουν και εγώ) ο ίδιος ο Παύλος Γιαννακόπουλος(!) για να ανακοινώσει το μπαμ όλων των εποχών στην Ευρώπη! Και ο Ακης είχε σηκώσει το τηλ. τότε σε μια εποχή που δεν υπήρχε ίντερνετ και περίμενες το ραδιόφωνο ή την εφημερίδα για να μάθεις την είδηση!

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Ταυτόχρονα ακούγοντας τελευταία για μεταγραφές βόμβα και βλέποντας και υποδοχή μάλιστα του Χουάντσο Ερναγκόμεζ από τον κόσμο του ΠΑΟ(!), έκανα συγκρίσεις και στο τέλος γέλασα! Αν ήμασταν στην σημερινή εποχή με τα σόσιαλ μίντια κτλ και έρχονταν ο Ντομινίκ Ουίλκινς στους πράσινους δεν ξέρω τι θα γινόταν! Ή να το πάμε αλλιώς. Είναι σαν να έρχονταν σήμερα ένας παίκτης επιπέδου Καρμέλο Άντονι ή και πιο πάνω. Τότε ο ΠΑΟ ήταν...ΤΑΚ μάλιστα και απλά υπήρχε το γνωστό τέλεφαξ που ανακοίνωνε μια μεταγραφή!

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε ΕΔΩ

Τα Podcast μου είναι ΕΔΩ

Μιλάμε για την μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στην Ευρώπη και που είναι αυτό που λένε ..έπεσαν και τα τσιμέντα! Ο «Human Highlight Film» αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα του ΝΒΑ που ήρθε στην ήπειρο μας και ας ήταν 35χρ. Σε μια εποχή που σπάνια έρχονταν εδώ ΝΒΑερς και πόσο δε τέτοια ονόματα και εξίσου σπάνια Ευρωπαίος έβρισκε συμβόλαιο στις ΗΠΑ! Για την ιστορία ο ΠΑΟ και προσωπικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος πάλευαν ένα μήνα το μπαμ όλων των εποχών που παραμένει ακόμα! Καθώς υπήρχαν απίστευτες απαιτήσεις του Ντομινίκ Ουίλκινς που είχε επισκεφθεί πριν πει το ναι με τον ατζέντη του την Ελλάδα και την Αθήνα ενώ ήταν παίκτης των Σέλτικς τότε. Τελικά έμεινε μόλις ένα χρόνο (γύρισε στους Σπερς και το ΝΒΑ για ένα χρόνο και αμέσως μετά πήγε στην Φορτιτούντο Μπολόνια πάλι για ένα έτος και άλλο ένα Ορλάντο και τέλος) και με κακές σχέσεις με τον προπονητή Μάλκοβιτς!

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Είχε κοστίσει τότε 7εκ για 2 χρόνια! Μιλάμε για νούμερα ασύλληπτα που ίσως σήμερα σε αναλογία να φτάνουν και στα 10εκ το έτος! Θυμίζουμε ότι ήταν Νο3 ντραφτ το 1982 και νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων δυο φορές! Αυτές οι μεταγραφές ήταν και είναι βόμβες και όχι ασφαλώς αυτές που γράφουν σήμερα τα ΜΜΕ. Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα!