Σωτήρης Γεωργίου

Για την απουσία του Γιάννη και την 12άδα

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 - 22:40

Ο Σωτήρης Γεωργίου στέκεται στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούμπο από το Μουντομπάσκετ αλλά και στην επιλογή της 12άδας.

Για την απουσία του Γιάννη και την 12άδα

Προχωράμε για το Μουντομπάσκετ λοιπόν και αυτοί είμαστε, έτσι θα παλέψουμε. Οι απουσίες μεγάλες και θα τα πούμε και στις επόμενες ημέρες και άλλωστε τα λέμε καθημερινά μέσω του Podcast και του Tik Tok στα νέα... κόλπα της αγαπημένης σας εφημερίδας. Απλά σήμερα ήθελα να σταθώ σε δύο ζητήματα. Αρχικά στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ, ήταν για μένα αναμενόμενο να απουσιάσει. Προφανώς δεν είχαν υπολογίσει σωστά όσοι περίμεναν ότι θα δώσει το παρών. Μας αρέσει δεν μας αρέσει τα λεφτά κυβερνάνε.

Δείτε περισσότερα για την προσφορά* της Betsson για το Μουντομπάσκετ

Ο Γιάννης έκανε αρθροσκόπηση πρόσφατα μετά το τέλος της σεζόν στο ΝΒΑ. Νέος προπονητής στους Μπακς και θα τον άφηναν να παίξει ενώ πρέπει να ξεκουραστεί; Προφανώς μπορούσε αλλά εσείς πιστεύετε ότι ένας οργανισμός του ΝΒΑ δεν θα κοιτάξει το συμφέρον του για ένα αθλητή του που παίρνει 35 εκ το χρόνο; Ή πιστεύετε θα κοντραριστεί ο παίκτης;

Είδατε και με τον Τζόκιτς τι έγινε και γενικώς έχουν αλλάξει τα κόζια. Πλέον τα λεφτά μιλάνε και οι ομάδες και οι σούπερ σταρ δεν καίγονται για τις Εθνικές ομάδες. Δεν τα κρατήσουμε κακία στον Γιάννη αλλά από την άλλη δεν μπορείς να λες ότι είναι και σημαία μας! Τελεία λοιπόν. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα. Και ήταν φανερό ότι δεν θα πήγαινε στο Μουντομπάσκετ αφού δεν είχε περάσει καν έξω από το ΟΑΚΑ καλά καλά!

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε εδώ

Εδώ θα βρείτε το Podcast μου

Πάμε και στο θέμα Ιτούδη με την 12άδα. Σωστή σε γενικές γραμμές. Λογική. Ενα λάθος μεγάλο. Οχι ότι θα παίξει ρόλο βέβαια γιατί μιλάμε για παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο για 5'. Αλλά δεν παίρνεις τον Μποχωρίδη αντί του Π. Καλαιτζάκη. Τελείως λάθος ο Ιτούδης και ειδικά όταν τα φιλικά είναι τα κριτήρια και ο Καλαϊτζάκης πήγε και πολύ καλύτερα από τον Μποχωρίδη και είχε και το τρομερό φιλικό με τους Αμερικάνους με 12π! Τι άλλο να έκανε δηλαδή το παλικάρι; Και εκτός αυτού όλη την σεζόν έκανε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα στον ΠΑΟ από τον Μποχωρίδη και έπαιζε και πολύ περισσότερο. Πιο ψηλός, πολύ καλύτερος αμυντικός και έχει πλέον πάρει τον ρόλο του ρολίστα έχοντας πάρει παιχνίδια από την εποχή που έπαιζε στην Λιετκαμπέλις. Αυτά!

Δείτε περισσότερα για την προσφορά* της Betsson για το Μουντομπάσκετ