Σωτήρης Γεωργίου

Το σοκ της Αργεντινής και εμείς!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 13:19

Ο Σωτήρης Γεωργίου στέκεται στα πολλαπλά σοκ της Αργεντινής και μας εξηγεί γιατί πρέπει να καμαρώνουμε για την δική μας Εθνική ομάδα.

Το σοκ της Αργεντινής και εμείς!

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το Μουντομπάσκετ και έπεσε σε μια είδηση το μάτι μου που δεν γινόταν να την αφήσω ασχολίαστη. Και δείχνει και άλλωστε το πρόβλημα που υπάρχει πλέον και σε μεγάλα ονόματα του μπάσκετ όσον αφορά το παρόν τους. Η είδηση δεν ήταν άλλη από το σοκ της Αργεντινής που και στο μπάσκετ έχει μεγάλες επιτυχίες και η οποία έμεινε εκτός ΠροΟλυμπιακού τουρνουά μετά τον αποκλεισμό της από τις Μπαχάμες! Βέβαια οι Μπαχάμες δεν είναι καμία τυχαία-πλέον-ομάδα καθώς έχει στην διάθεση της τρεις καλούς μάλιστα ΝΒΑερς όπως οι Εϊτον, Γκόρντον και Χιλντ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Δείτε περισσότερα για την προσφορά* της Betsson για το Μουντομπάσκετ

Η Αργεντινή έχασε 75-82 εντός έδρας στο Προ-ΠροΟλυμπιακό και έμεινε εκτός και έτσι χάνει και την επόμενη Ολυμπιάδα όπως έχασε και το φετινό Μουντομπάσκετ που θα δει από τον καναπέ της! Μιλάμε για σοκ γενικά που δείχνει και την κάθετη πτώση και πορεία αυτής της σπουδαίας διαχρονικά ομάδας και στο μπάσκετ καθώς στο περασμένο Μουντομπάσκετ είχε φτάσει στον τελικό θυμίζω!

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε εδώ

Εδώ θα βρείτε το Podcast μου

Η Αργεντινή της εποχής των μεγάλων ΝΒΑερς αποτελεί παρελθόν και το τέλος εποχής δεν συνοδεύεται από κάτι ιδιαίτερο στην νέα! Είχε τους Καμπάτσο, Ντεκ, Λαπροβίτολα, Βιλντόζα(όχι όμως όλοι τους σε όλα τα ματς)αλλά τίποτα άλλο και ήρθε το σοκ που καλείται να διαχειριστεί πλέον ο παλιός παίκτης και γνωστός μας Πάμπλο Πριτζιόνι.

Δείτε περισσότερα για την προσφορά* της Betsson για το Μουντομπάσκετ

Όλα αυτά ας τα βλέπουμε εμείς που πολλές φορές γκρινιάζουμε για την δική μας Εθνική που παρά την κάμψη της στην μετά Σπανούλη-Διαμαντίδη εποχή, δεν χάνει τα μεγάλα ραντεβού και αντέχει και είναι πάντα εκεί κάνοντάς μας υπερήφανους και ας μην έχει έρθει το μετάλλιο. Και είμαστε παρόντες και στο Μουντομπάσκετ σε μια μέρα που δεν θα είναι η ασημένια της περασμένης διοργάνωσης Αργεντινή!