Σωτήρης Γεωργίου

Καμία έκπληξη ο Ευρωπαϊκός τελικός!

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:14

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει τους ημιτελικούς του Μουντομπάσκετ

Καμία έκπληξη ο Ευρωπαϊκός τελικός!

Σοκ και δέος και τα σχετικά διαβάζεις στα σόσιαλ μίντια αλλά και σε πολλά ΜΜΕ που μάλλον δεν είχαν σταθμίσει καλά τα δεδομένα των ομάδων φέτος στο Μουντομπάσκετ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εμείς και στην εφημερίδα είχαμε χρίσει φαβορί για μετάλλιο την Γερμανία και μάλιστα είχαμε και τίτλο μπορεί το μπαμ με τις ΗΠΑ η Γερμανία. Πράγματα που είπαμε και στα Podcast και στο Τικ Τοκ.

Οι ΝΒΑερς των ΗΠΑ δεν είναι οι καλοί ,η πρώτη διαλογή. Και η δεύτερη και τρίτη διαλογή τους δεν έχει και μεγάλη διαφορά με τους πολλούς ΝΒΑερς της Γερμανίας ή του Καναδά. Βάλτε και το ότι οι μισοί παικταράδες στο ΝΒΑ είναι πλέον βασικά από την Ευρώπη και την Αφρική και ποιοί μένουν; Βάλτε και ότι όλοι αυτοί δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί, δεν έχουν και το γκραν κίνητρο καθώς είναι επαγγελματίες και με πολλά εκ στους λογαριασμούς τους, βάλτε και τους κανόνες παιχνιδιού που είναι διαφορετικοί. Α και σε πρόσφατο φιλικό η Γερμανία έχασε με ένα 0-18 στο τέλος ! Ε τι άλλο; Και είχαν στείλει το μήνυμα με την 7η θέση(!)στο περασμένο Μουντομπάσκετ αλλά και με την ήττα εδώ από την Λιθουανία και καθαρά.

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε ΕΔΩ

Εδώ θα βρείτε το Podcαst

Αν και έγινε θρίλερ δίκαια έχασαν από την τρομερή Γερμανία Που ήταν απίστευτη με την χημεία της και είναι δύναμη στην Ευρώπη πια. Με τον τρομερό Σρέντερ, τους Βάγκνερ και όλους τους άλλους. Ο επίσης ΝΒΑερ Τάις τι έκανε στους πολυδιαφημισμένους Αμερικανούς;

Εκείνος ο Τζάκσον πως είναι δυνατόν να είναι ο καλύτερος ψηλός αμυντικός; Γελάω απλά. Και ο Ομπστ που στην Ελλάδα τον λένε άμπαλο έβαλε 24 ποντάκια με 4/8τρ σε τέτοιο ματς. Ο ρολίστας της Μπάγερν. Εμείς έχουμε πολλούς τέτοιους; Πάμε παρακάτω.

Οι ΗΠΑ έχουν σοβαρό θέμα κυριαρχίας πια αν δεν κατεβάζουν Dream Team και θα έχουν για πολλά χρόνια. Στον άλλο ημιτελικό έπεσα έξω. Έβλεπα Καναδά αλλά η καπατσοσύνη της Σερβίας, η φανέλα, το μέταλλο, η εμπειρία, έπαιξαν ρόλο.

Οι ΝΒΑερς όταν τους βγάλεις από το ρυθμό τους και τους πας με το μυαλό να τους παίξεις, τους έμπλεξες! Η Σερβία άκουσον άκουσον χωρίς Τζόκιτς και Μίσιτς τους έκανε και πλάκα. Σούπερ και ο Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού. Και κάτι ακόμα. Και αμαχητί νοκ άουτ ο Καναδάς και είναι δυνατόν να τους αποκλείσει τους Καναδούς με τον Γιόβιτς που νομίζαμε ότι σταμάτησε στο πόιντ; Και ο Αλεξάντερ των 33π στο ΝΒΑ να βάζει μόλις 15 με τον Γιόβιτς αντίπαλο στον άσο; Αυτό είναι το μπάσκετ παιδιά. Όλα γίνονται!

Ολα ανοιχτά πλέον αν και βλέπω Γερμανία αλλά η Σερβία έχει το know how. Αλλά επιμένω Γερμανία!