Σωτήρης Γεωργίου

Πόσο άλλο θα υποβαθμίσετε την ελληνική λίγκα;

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:32

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει τις τελευταίες αλλαγές του ΕΣΑΚΕ. 

Πόσο άλλο θα υποβαθμίσετε την ελληνική λίγκα;

Χαμός πάλι με τις αλλαγές που αποφάσισαν έτσι ελαφράν την καρδίαν στον ΕΣΑΚΕ. Που έχουν χάσει την μπάλα και αποδεικνύονται καθημερινά ανεπαρκείς για να πάνε το άθλημα μπροστά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προσωπικά βαριέμαι να κάθομαι να απαριθμώ τα λάθη. Απλά θα σταθώ στην τελευταία ...ανακάλυψη που ήταν να προσθέσουν και 2η φάση στην ελληνική λίγκα που δεν παίζουν μέσα έξω όμως αλλά τα μισά ματς (5 δηλ). Ακαταλαβίστικα πράγματα για μένα και εκτός λογικής. Τι είμαστε; Ελβετικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο; Εν πάση περιπτώσει κάντε το έτσι με νέο πρωτάθλημα στην ουσία. Προς τι όλα αυτά και όταν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ θα έχουν το μυαλό τους στην Ευρωλίγκα; Αποφάσεις εκτός λογικής και χωρίς κανένα σοβαρό όφελος.

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε ΕΔΩ

Εδώ θα βρείτε το Podcast μου

Πάμε και παρακάτω. Για να ξέρεις πόσες ομάδες θα συμμετέχουν πρέπει να παίξεις τζόκερ! Τελικά 12 ομάδες φέτος καθώς τελικά ο Τρίτωνας δεν κατέβηκε. Και να ψάχνουμε πόσοι θα πέσουν και πάει λέγοντας! Ασόβαρα πράγματα έχοντας φτάσει Σεπτέμβριο.

Τα λέω χρόνια και βαρέθηκα. Ιούλης και δεν μπορεί η ομάδα που ανέβηκε να παρέχει τις απαραίτητες εγγυήσεις. Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τον επόμενο. Ξεκάθαρα πράγματα. Γιατί πρέπει δηλαδή να περιμένουμε τον κάθε Τρίτωνα αν τελικά θα μπορέσει να κατέβει; Και στο τέλος να κόβεται και μια ομάδα και τέτοια εποχή δεν μπορεί να έρθει άλλη από wild card.

Α και τελικά μην το ξεχάσω. Αυτός που θα υποβιβάζεται θα είναι μέσω πλέι άουτ νομίζω. Νομίζω. Του χρόνου παιδιά ας ξαναλλάξουμε τρόπο διεξαγωγής και έτσι αν ποτέ καταφέρουμε να έχουμε σοβαρή λίγκα όσον αφορά την διεξαγωγή της και την αναβαθμισή της, εδώ θα είμαι!