Σωτήρης Γεωργίου

Τι σημαίνει η επιλογή Μπραζντέικις

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:34

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει την νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού. 

Τι σημαίνει η επιλογή Μπραζντέικις

Μπραζντέικις λοιπόν. Ξαφνικά αν και όχι και τόσο καθώς είχε ακουστεί πρόσφατα το όνομα του Λιθουανού, παρότι ο Μπαρτζώκας είχε προτεραιότητα σουτέρ από το ΝΒΑ. Τελικώς μπρος στο κίνδυνο να μην βρει καλό παίκτη, προχώρησε στην απόκτηση του Λιθουανού που δεν έχουν και την καλύτερη παράδοση στο λιμάνι πάντως καθώς είχαν έρθει ονόματα, αλλά μόνο ο Κλέιζα έπαιξε ανάλογα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Μπραζντέικις που έχει πέρασμα και από το ΝΒΑ είναι καλός παίκτης και προσωπικά μου αρέσει και είναι και σε εξαιρετική ηλικία(24). Αν είχε έναν καλύτερο παίκτη αντί του Κάνααν ο Ολυμπιακός θα ήταν μια σπουδαία μεταγραφή καθώς παίζει και στο 2 σε ψηλά σχήματα και στο 3. Συνεπώς θα πάρει κανονικές ανάσες ο Παπανικολάου και ο Μπαρτζώκας θα έχει και ψηλά σχήματα με τον Λιθουανό στο 2 που έτσι θα παίζει τέλεια και τις αγαπημένες του αλλαγές στην άμυνα!

Ιδανικός για αυτό ο Μπραζντέικις που δεν κάνει κάτι τρομερό αλλά συμμετέχει σε πολλά. Εξαιρετική άμυνα, δεν είναι σουτέρ αλλά δεν είναι και...άμπαλος, πολλά μις ματς και επιδιώκει το ντράιβ και με κάρφωμα με το δυναμικό του παιχνίδι! Πολύ καλή λύση και παίκτης ομάδας. Σίγουρα θα βοηθήσει και επιλέχθηκε καθώς οι στόχοι στο ΝΒΑ θα ψάξουν καιρό ακόμα εκεί. Συνεπώς ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε στο τέλος να χρειαστεί απλά να πάρει παίκτη για να πάρει. Και έτσι δεν περιμένει άλλο και προχωρά στην απόκτηση του Λιθουανού με ένα μικρό μπάι άουτ (500χιλ).

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε ΕΔΩ

Εδώ θα βρείτε το Podcast μου

Ο Μπραζντέικις δεν συνέχισε στην Ζάλγκιρις όχι λόγω απόδοσης αλλά επειδή δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις λέγεται με τον προπονητή του (αν και ήταν μαζί στο Μουντομπάσκετ) και κάποιους παίκτες. Το ερώτημα είναι βέβαια για τον Ολυμπιακό πως θα λύσει το πρόβλημα στο σουτ. Καθώς ο Κάνααν που είναι του ύψους ή του βάθους είναι ο μοναδικός σουτέρ πλέον.

Και στα κρίσιμα παιχνίδια μπορεί να κολλάει ο Ολυμπιακός που στην Ευρωλίγκα θα είναι ακόμα πιο σκληρός στην άμυνα και δυνατός. Στην Ελλάδα βέβαια θα πρέπει να κόβει δύο ξένους και δεν θα είναι εύκολο. Ταυτόχρονα πλέον Λαρεντζάκης αρχικά και μετά ΜακΚίσικ πάνε στο 2 πιο πολύ πια. Ιδανικό για τον Ολυμπιακό θα ήταν να άλλαζε πχ τον Κάνααν τον Οκτώβρη με ένα σκόρερ από το ΝΒΑ. Κάτι που μοιάζει απίθανο αν και τα λεφτά τότε δεν θα είναι και τόσο πολλά και θα αξίζει μια υπέρβαση.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.