Σωτήρης Γεωργίου

Καλός και έτοιμος ο “νέος” Παναθηναϊκός!

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:54

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει τα φιλικά των πρασίνων.

Καλός και έτοιμος ο “νέος” Παναθηναϊκός!

Ελκυστικός ο νέος Παναθηναϊκός και γρήγορα μάλιστα. Μου άρεσε η ομάδα του Αταμάν που δεν λέει τα κλασικά,δηλαδή δώστε μου έξι μήνες να κάνω ομάδα! Αν και με 11 νέα πρόσωπα ο Παναθηναϊκός σωστά έδωσε πολλά καλά φιλικά και είναι ήδη έτοιμος για το πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο έχοντας αρχίσει να βρίσκει χημεία και συστήματα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Οι νίκες του με Μπάγερν και Εφές ήταν πολύ καλές και ψυχολογικά όπως και ο πολύς κόσμος στο ΟΑΚΑ. Ήδη η ομάδα επέστρεψε στην πρώτη γραμμή και αυτό φαίνεται στον αέρα που λέμε και στην ατμόσφαιρα. Μεγάλο ρόλο παίζει η παρουσία του Αταμάν στον πάγκο. Και μόνο που βλέπεις εκεί ένα μεγάλο όνομα, καταλαβαίνεις ότι κάτι σοβαρό γίνεται. Ο ΠΑΟ ξαναβρίσκει την αύρα του. Δεν είναι καμιά ομαδάρα ακόμα,αλλά είναι ομάδα που με αξιώσεις θα κυνηγήσει τα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα και τον τίτλο στα ίσα στην Ελλάδα.

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε ΕΔΩ

Εδώ θα βρείτε το Podcast μου

Τι μου άρεσε; Αν και δεν έχει παίκτες με έφεση ατομικά στην άμυνα και έλειπε και ο Βιλντόζα,οι ομαδικές άμυνες του Αταμάν (στην Εφές σε πολλά ματς που χρειάστηκε κέρδισε και από την άμυνα θυμίζω), πήγαν καλά και τις έχουν μάθει οι παίκτες. Σημαντικό. Επίσης σημαντικό ότι κέρδισε καλά ματς με τον Σλούκα μέτρια και χωρίς να παίζει και τόσο πολύ. Και ενώ δείχνει ο μοναδικός κλασάτος δημιουργός. Σημαντικό και το καλάθι νίκης με την Εφές του Σλούκα που έχει και τον χρησμό του ηγέτη πλέον στους πράσινους!

Συνεπώς η ομάδα του ΠΑΟ κάνει σωστά και γρήγορα βήματα. Ενα θέμα μπορεί να έχει στο 3άρι όταν στην Ελλάδα πχ θα κόβεται ο Γκριγκόνις. Το ότι χάνει διαφορές εύκολα δεν λέει κάτι. Και νωρίς είναι και έχει αλλάξει το μπάσκετ και χάνονται εύκολα διαφορές.

Ζήτημα ίσως έχει όταν καίει η μπάλα που δεν νομίζω ότι αρκεί ο Σλούκας σαν ηγέτης. Και ο Ερναγκόμεζ ότι έχουμε πει. Καλός παίκτης αλλά όχι κάτι τρομερό. Στα συν ο Μήτογλου που είναι σαν να μην έλειψε πολύ. Δεν ξέρω αν ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν παίζει λόγω ότι είχε μείνει πίσω με τον τραυματισμό,ή δεν τον πιστεύει πολύ ο Αταμάν. Εγγύηση ο Λεσόρτ στην ρακέτα και έτσι μικραίνει η εξάρτηση που είχε φανεί νωρίς από το τρίποντο.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.