Σωτήρης Γεωργίου

Πανέτοιμοι για το “ανοιχτό” ντέρμπι!

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:01

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ στην Ρόδο.

Πανέτοιμοι για το “ανοιχτό” ντέρμπι!

Δεν πιστεύω να περίμενε κανείς ότι δεν θα είχαμε προπονήσεις για τους αιωνίους στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ στην Ρόδο! Εκτός αν πιστέψετε πχ ότι το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ, έχουν μικρύνει την ψαλίδα. Πάμε παρακάτω!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και για ευνόητους λόγους οι προπονητές μίλησαν με καλά λόγια για τους αντιπάλους τους. Το θέμα είναι ότι και οι δύο αιώνιοι έδειξαν έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός αν και προ εβδομάδας έδωσε τα πρώτα του φιλικά ουσιαστικά, είναι πανέτοιμος καθώς είναι ομάδα με ίδιο προπονητή, φιλοσοφία και μοντέλο μπάσκετ. Και ας έφυγαν δύο κορυφαίοι παίκτες, η ομάδα έχει αυτοματισμούς και στο επίπεδό αυτός μόλις πατήσεις παρκέ βρίσκεσαι. Άλλωστε δεν είχε και πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός. Η άμυνα θα είναι όπως έχουμε πει το όπλο του και είδατε ότι δεν τρώει εύκολα 70π. Με το συμπαθητικό και δουλεμένο Περιστέρι του Σπανούλη, μπήκε εξαιρετικά με το 3-16, έκανε μια κοιλιά με το 30-29 και πάτησε γκάζι και με σοβαρότητα στην άμυνα έκανε περίπατο και συντήρηση μαζί σε Γουόκαπ-Παπανικολάου λόγω Εθνικής.

Τα 12 κλεψίματα (Λαρεντζάκης 4!) και τα 12/23τρ πιστοποιούν τις αρχές Μπαρτζώκα για την επιθετική άμυνα και την κυκλοφορία της μπάλας. Μοίρασε χρόνο, ο Μιλουτίνοφ νταμπλ νταμπλ καθώς ο Φαλ ακόμα είναι εκτός ρυθμού αφού δεν είχε καν φιλικό. Ο Μπαρτζώκας με ροτέισον 10 παικτών με το πρόβλημα στην Ελλάδα. Εκοψε λογικά και τον ανέτοιμο ΜακΚίσικ. Ο Γκος με 16π με τέλεια στατιστικά έπαιξε σαν Σλούκας και καλύτερα. Ο Παπανικολάου σκοράρισε στην αρχή που ο Γουόκαπ έκοβε και έραβε...! Ο Πίτερς πρώτος σκόρερ στα φιλικά δεν χρειάστηκε να σκοράρει και ο Μπαρτζώκας περιμένει και μια έκρηξη του μέτριου Κάνααν. Τον προβλημάτισαν και οι 7 χαμένες βολές (10/17 με 58%).

Ο Παναθηναϊκός χωρίς Μήτογλου τελευταία στιγμή και χωρίς Παπαπέτρου, είχε κάποια θεματάκια στα φόργουορντ σε σχέση με τα φιλικά. Πάλι έπαιξε απρόσμενα αλλά όχι τυχαία καλή άμυνα καθώς οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε 3/23τρ και στην 3η περίοδο πάτησε γκάζι με το 27-12 και καθάρισε. Δεν εντυπωσίασε, γύρισε ο Βιλντόζα, αλλά είχε και θεματάκια και στο ριμπάουντ με τον ΠΑΟΚ να πάρει 17 επιθετικά! Βέβαια έλειψε ο Μπαλτσερόφσκι καθώς ο Αταμάν τον άφησε εκτός για να βάλει στην εξάδα των ξένων τον Γκριγκόνις, ενώ έπαιζε με χαμηλά σχήματα εξ ανάγκης. Πάντως πήρε χρόνο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο (16') που είχε 9ρ και 4 τάπες! Ενώ είχε εξαιρετικά ποσοστά στο τρίποντο με 10/21. Ο πιο φορμαρισμένος είναι ο δυναμικός Λεσόρτ στο σέντερ. Ο Ερναγκόμεζ ακόμα λίγα πράγματα, κλασικός Σλούκας με 8π,7ας. Μοίρασε χρόνο και ο Αταμάν,εξαιρετικός ο Γκάι με 4/6τρ. Πρόβλημα και εδώ οι βολές με 17/27 και 62%! Λίγες οι 15 ασίστ.

Εδώ θα βρείτε το Podcast μου

Σήμερα έχουμε ντέρμπι από τα παλιά καθώς ο ΠΑΟ επέστρεψε. Και ας είναι Σούπερ Καπ έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο και θα γίνει μάχη. Κλειδί πως θα κόψει ο Ολυμπιακός την δημιουργία Σλούκα και ενώ δεν έχει και πολλούς δημιουργούς ο ΠΑΟ. Και πως θα τον σημαδεύει στην άμυνα ενώ είναι και το κλου της βραδιάς λόγω της μετακόμισης του. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να φθείρει τον Λεσόρτ με τους Μιλουτίνοφ-Φαλ.

Ο Παναθηναϊκός αν δεν έχει και τον Παπαπέτρου θα έχει θέμα στο 3-4 και θα περιμένει ένα μεγάλο ματς από τον Ερναγκόμεζ. Και από Γκάι ή Βιλντόζα. Αντίστοιχα και ο Ολυμπιακός από τον Κάνααν ειδικά καθώς ο Γκάι είναι στο ύψος του. Το ερώτημα αν κολλήσει ο ΠΑΟ στην επίθεση με την τρομερή άμυνα του Ολυμπιακού που με την σειρά του θα έχει θεματάκια σε άμυνες χώρου του Αταμάν και θα χρειαστεί καλό μακρινό σουτ.

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε ΕΔΩ

Στο σάιτ εδώ θα έχουμε λάιβ ανάλυση μπασκετικά ,στην ροή του ντέρμπι και στοιχηματικά με τον Απόστολο τον Λαϊάκη! Μείνετε συντονισμένοι!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.