Σωτήρης Γεωργίου

Τι είδαμε στην συναρπαστική πρεμιέρα!

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023 - 12:18

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει την πρεμιέρα της κορυφαίας διοργάνωσης.

Τι είδαμε στην συναρπαστική πρεμιέρα!

Χαμός λοιπόν με το ντέρμπι που τα είπαμε και live αλλά και στο Podcast, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα που είχε κλασικά μεγάλα ματς και εκπλήξεις και τίποτα δεν είναι σίγουρο για κανένα! Η πρωταθλήτρια Ρεάλ τα βρήκε δύσκολα στην έμπειρη μεσαία Μπασκόνια του Ρογκαβόπουλου (4π σε 12') και παίζοντας χωρίς τον Ταβάρες και μερικούς ακόμα, νίκησε με το καλάθι του Καμπάτσο στο 38' και μετά δεν σκόραρε κανείς! Η Μπασκόνια είχε μόλις 5/27τρ αλλά 21 επιθετικά ριμπ και 53-36 συνολικά! Χωρίς Ταβάρες η βασίλισσα έχει θέμα στο "5".

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Φενέρ του Ιτούδη από -10(13-23) κέρδισε δίκαια το ανέτοιμο ακόμα (και με απουσίες (Μιλάνο με 85-82 με τον Παπαγιάννη να έχει 3/3τρ και 15π σε 32'! Τρομερός! Και ο Ντόρσεϊ αλλά 3τρ για την τουρκική ομάδα. Το Μιλάνο δεν μου αρέσει. Ο Πάνγκος δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό παίκτη και ο Μίροτιτς είχε 27π αλλά δεν αρκούσε.

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε ΕΔΩ

Σοκ για την Μονακό που είπαμε έχω ερωτηματικά. Χωρίς τον Κέμπα Ουόκερ ακόμα (τέλη μήνα θα παίξει) και Λόιντ, δεν είναι και τόσο πλήρης και έτσι αποδεικνύεται γιατί δεν τον άφησαν οι Μονεγάσκοι τον Αύγουστο. Και έτσι έχασε στην μαχητική και σκληρη Βαλένθια δίκαια με 70-65 στο τέλος από 61-63 στο 38'! Κακή ήττα της. Η Μακάμπι και χωρίς Μπάλντγουιν ήταν εκπληκτική με τους 20π με 4/4τρ στο ημίχρονο με την σοφτ στην άμυνα Παρτίζαν. Νίκησε εύκολα 96-81 και ο Ζοτς τα έχωσε στους παίκτες του. Τρομερός ο Αβράμοβιτς που έχει εξελιχθεί (24π)και τίποτα οι ΝΒΑερς Ντόζιερ-Καμίνσκι και αυτό είναι θέμα για τους σέρβους

Εδώ θα βρείτε το Podcast μου

Ο Ερ Αστέρας με 17/34τρ (!)διέλυσε 94-73 την σοφτ Βιλερμπάν που απογοητεύει και είναι παρωχημένη πλέον με Ντε Κολό και Λοβέρν. Και ενώ είχε ένα αξιόλογο πρότζεκτ τύπου κολλεγίου που παράτησε χωρίς λόγο. Η Μπάρτσα μεγάλη νικήτρια καθώς καθάρισε 91-74 την Εφές που είχαμε πει έχει θέμα στο σέντερ. Βέσελι και Γ.Ερναγκόμεζ μοιράστηκαν την θέση του σέντερ και είχαν 34π! Τρομερό! Η Εφές σοφτ και έχασε εύκολα . Αν και έχει καλό ρόστερ έχει θέμα στην φροντ λάιν. Εδώ είχαμε νέους προπονητές αλλά ο Γκριμάου άρχισε καλά.

Η Βίρτους Μπολόνια δεν μου αρέσει, τα είπαμε. Κάκιστη αρχή και η σοβαρή και σκληρή Ζάλγκιρις άλωσε την Μπολόνια δίκαια με 79-82. Γηρασμένη η Βίρτους που μάλλον μένει τελικά ο Λούντμπεργκ για τον οποίο είχε γίνει χαμός Σκαριόλο-διοίκησης μέσα Σεπτέμβρη και έφυγε ο πρώτος! Η Μπάγερν έχανε 10π ,έπαιξε τρομερή άμυνα στην 3η περίοδο που δέχθηκε 7π(!) και έκανε περίπατο 80-68 με τον Λάσο στο πάγκο απέναντι στην μέτρια Άλμπα που είχε απουσίες όμως και ειδικά στην φροντ λάιν και έτσι είχαμε το εξωπραγματικό 40-17 ριμπ! Συνεπώς φάνηκε με το καλημέρα ότι δεν θα υπάρχει εύκολο ματς αλλά και το ότι ήμασταν διαβασμένοι!