Σωτήρης Γεωργίου

Τι είδαμε στην 2η αγωνιστική!

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 - 12:43

Και τι δεν είδαμε τελικά στην 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Και αυτό καθώς έχουμε πει ότι φέτος θα έχουμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, ανατροπές μέσα στο παιχνίδι και αυτό το κρατάτε και στοιχηματικά και τεράστιες διαφορές ακόμα και στις βόμβες!

Τι είδαμε στην 2η αγωνιστική!

Και τι δεν είδαμε τελικά στην 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Και αυτό καθώς έχουμε πει ότι φέτος θα έχουμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, ανατροπές μέσα στο παιχνίδι και αυτό το κρατάτε και στοιχηματικά και τεράστιες διαφορές ακόμα και στις βόμβες!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τα είπαμε νωρίς και ακόμα και στοιχηματικά σωθήκαμε νομίζω. Αν και μας πήγε μια χαρά στοιχηματικά στις σελίδες με τις προτάσεις μας και ειδικά και στο λάιβ με το 2/2 στο Ολυμπιακός-Μπάρτσα και το 2/2 στο ΠΑΟ-Μπάγερν.

Πάμε όμως να δούμε τι είδαμε. Τα έχουμε πει για τις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχασε δίκαια από την Μπάρτσα αν και από -15 πήγε στο +7 στο 36' αλλά είχε κακές επιλογές εκεί. Ο ΠΑΟ έχασε το +16,δεν άρεσε, αλλά κέρδισε δίκαια και σχετικά εύκολα την Μπάγερν με 78-71 στο ΟΑΚΑ αν και οι γερμανοί το πήγαν στο καλάθι. Κακή ακόμα η Μπάγερν, ασύνδετη με πρόβλημα στο σκορ και ο ΝΒΑερ Ιμπάκα δεν κάνει την διαφορά.

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ μας επιβεβαίωσε ότι είναι το πρώτο φαβορί και η πληρέστερη ομάδα και η πιο έτοιμη και με περίπατο πέρασε από την Πόλη και την Εφές με 80-103. Δεν μου αρέσε η Εφές και ας έχει καλό ρόστερ καθώς δεν μου άρεσουν οι ψηλοί της και ο νέος προπονητής της ο πολυδιαφημισμένος τούρκος Τσαν δεν με πείθει ακόμα. Η βόμβα έσκασε στο Πριγκιπάτο. Χωρίς νίκη ακόμα και με δύο ήττες εκτός προγράμματος το φαβορί Μονακό.

Σας είχα πει δεν την θεωρώ τόσο καλή και μπορεί να έχουμε θέματα και ας μην έχει παίξει ακόμα ο ΝΒΑερ βόμβα Κέμπα Ουόκερ, Ακόμα δεν έχει περάσει τους 70π(!) και διασυρμός με την μέτρια Βίρτους Μπολόνια (γύρισε τελικά ο Λούντμπεργκ για τον οποίο είχε γίνει χαμός με Σκαριόλο που έφυγε τελικά!),μέσα στο Μονακό με 59-83 με τραγικό μπάσκετ (4/22τρ με πρόβλημα στο σουτ και 0/8σ ο Οκομπό!). Κακές ήττες και ίσως έχουμε εδώ εξελίξεις προπονητικά!

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε ΕΔΩ

Εδώ θα βρείτε το Podcast μου

Η Αλμπα που έχανε και με 15π αν και έλλειπε παλι ο σέντερ Κουμάτζε, τελικά έχασε με 86-91 με την Μπασκόνια εντός. Πάντως το 59-75 το έκανε 83-85 στο 37' και το κρατάμε και για τη Μπασκόνια που έχασε εύκολα διαφορά. Μόλις 4' ο Ρογκαβόπουλος (3π). Η Παρτίζαν μας δικαίωσε και σαν σημείο της εβδομάδας και μετά τα γκάζια Ζοτς αντέδρασε και διέλυσε τη Βιλερμπάν με 62-88 στην Γαλλία. Λέγαμε για προπονητές και εξελίξεις. Κάτι που δεν αποκλείω και στην Βιλερμπάν που είχα πει θα είναι η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης και ο Πάρκερ μένει στο πάγκο λόγω του αδελφού του ιδιοκτήτη! Η ομάδα δεν στρίβει με τίποτα, το πρότζεκτ κολλεγίου το έστειλαν αδιάβαστο και με Ντε Κολό και Λοβέρν παίζουν σε πολύ αργό τέμπο! Η Παρτίζαν τους διέλυσε με μόλις 4/19τρ.Μέτριοι πάλι οι ΝΒΑερ Καμίνσκι(8π),Ντοζίερ(6π)

Μεγάλη νίκη πάλι εντός, πάλι με την άμυνα και πάλι εκτός προγράμματος έκανε η ζημιάρα Βαλένθια που νίκησε 77-74 τη Φενέρ δίκαια σε ένα θρίλερ. Είχε διψήφιες διαφορές (και 36-21) αλλά η Φενέρ με την εμπειρία το έκανε θρίλερ(70-71) και παραλίγο να το πάρει έχοντας τη τελευταία επίθεση. Αλλά ο Ουιλμπέκιν έχασε τις βολές στο 75-73. Σοκ με τον τραυματισμό Ντόρσεϊ που είχε17π εμ 4τρ.΄Μόλις 4' ο Καλάθης και θετικός ο Παπαγιάννης με 8π και χωρίς τρίποντο αυτή την φορά. Μόλις 4/13τρ η περίεργη Βαλένθια.

Ματσάρα έγινε και στο Κάουνας. Η Ζάλγκιρις προηγήθηκε με 17-7,ο Αστέρας με το γεμάτο ρόστερ του προσπέρασε με 50-59 στο 31' αλλά η γηπεδούχος ομάδα με την έδρα νίκησε δίκαια 79-74. Κλειδί όταν έκανε το 54-63 στο 33' με ένα 13-0 σε 67-63 στο 37'!