Σωτήρης Γεωργίου

Η εγγύηση και το αλλά....!

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 - 17:40

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει το Ολυμπιακός -Εφές.

Η εγγύηση και το αλλά....!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε λοιπόν το ντέρμπι με την Εφές. Πανεύκολα. Αλλά είναι μια σημαντική νίκη που αποκτά μεγαλύτερη αξία καθώς δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα και μαστίζεται και από τραυματισμούς. Συνεπώς υπήρχε ένα μεγάλο πρέπει. Και αυτό έκανε το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο. Γιατί το πρέπει έχει και άγχος.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Ολυμπιακός όμως με την άμυνα που έχουμε πει ότι φέτος θα είναι ακόμα καλύτερη και δεν θα δέχεται 70-75π,πάτησε την ακριβοτερή του Εφές με την τρομερή της περιφέρεια με τους Λάρκιν.Κλάιμπουνρ και Τόμπσον. Οι πρώτοι δύο έμειναν άποντοι για 15'(!) και η Εφές άρχισε με 2/15τρ. Συνεπώς ο Ολυμπιακός έπνιξε την τουρκική ομάδα που χρειάστηκε σχεδόν ένα ολόκληρο ματς για να φτάσει στους 50π! Και έκανε περίπατο και την καλύτερη πρόβα πριν το ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΠΑΟ πάλι στο ΣΕΦ.

Και πήρε και ανάσες καθώς για 10 ημέρες δεν φεύγει από το σπίτι του ενώ και ο Γουόκαπ έπαιξε μόλις 21'. Καθώς όλα αυτά είναι εκτός μην ξεχνάμε οι Σίκμα-Μακίσικ.

Στα σόσιαλ μίντια θα με βρείτε ΕΔΩ

Εδώ θα βρείτε το Podcast μου

Πάντως ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο σε ένα δύσκολο ματς και είναι σημαντικό. Από την άλλη πλευρά όμως δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι με μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση,αγκομάχησε να φτάσει στους 75π! Και αυτό δεικνύει σαφώς επιθετικό πρόβλημα για το επίπεδο αυτό και χωρίς συζήτηση. Συνεπώς εγγύηση η άμυνα αλλά και πρόβλημα στην επίθεση. Το ευχάριστο πάντως για τους ερυθρόλευκους είναι ότι κερδίζουν και σε εποχή με απουσίες και καταπόνηση και χωρίς να έχουν κάνει και πραγματική προετοιμασία.

Τραγική η Εφές από την άλλη πλευρά και δεν έχω καταλάβει τι θέλει να παίξει. Αυτός ο Τσαν αν είναι ο νέος τούρκος κορυφαίος τεχνικός έχω ενδοιασμούς πολλούς. Πάντως δεν έχει και καλά σέντερ και ο Μπαρτζώκας έβαλε πολλές μπάλες στην ρακέτα. Τρομερός ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου που έπαιξε πολύ και στο 4.Τρομερή άμυνα σε δύο θέσεις,εξαιρετικός στην επίθεση με 14π και δημιουργός όμως με 4ας! Ο Κάνααν έβαλε 10π στο τέλος,μέτριος πάλι δηλαδή. Πάλι μικρό ροτέισον 9 παικτών. Πάλι τίποτα ο Λούντζης που μπήκε μόλις 2' βέβαια. Με 0/6τρ Λαρεντζάκης-Γουόκαπ. Και ακόμα ψάχνει τον ρόλο του ο Μπραζντέικις.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.