Σωτήρης Γεωργίου

Με Ναν μόνο δε κερδίζεις στο Κάουνας!

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 15:13

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει το Ζάλγκιρις-ΠΑΟ

Με Ναν μόνο δε κερδίζεις στο Κάουνας!


Θα πρέπει και οι δύο ομάδες μας,σε επίπεδο οπαδών,να καταλάβουν ότι φέτος ειδικά δεν υπάρχει όχι εύκολο παιχνίδι ειδικά εκτός έδρας,αλλά ότι γινόμαστε ΝΒΑ με το συνεχόμενο πρόγραμμα. Και συνεπώς θα υπάρχουν κακές περίοδοι.Όπως αυτή τώρα του ΠΑΟ με τις ήττες εκτός με Μακάμπι και Ζάλγκιρις που θεωρητικά ήταν φαβορί. Είχαμε πει όμως και στο Podcast και στο Τικ Τοκ ότι το ματς στο Κάουνας είναι όχι δύσκολο,αλλά πολύ πολύ δύσκολο και δεν είμαι αισιόδοξος. Η Ζάλγκιρις δεν ήταν καλή φέτος ούτε στην τρομερή της έδρα. Αλλα με τον Τρινκέρι στο πάγκο που είναι εξαιρετικός προπονητής,μεταμορφώθηκε χωρίς αλλαγές μάλιστα και με τρομερό μπάσκετ διέλυσε με 25άρες στα περασμένα ματς στο μπασκετικό Κάουνας τις Φενέρ και Εφές! Συνεπώς πως ήταν φαβορί ο Παναθηναϊκός; Εν τέλει ο ΠΑΟ έχασε και εύκολα και δίκαια.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μετά το κακό ματς στο ΟΑΚΑ με το Μιλάνο,ο Ναν περίμενα ότι θα κανει παιχνιδάρα. Έκανε με 26π αλλά δεν έφτανε. Η Ζάλγκιρις καθάρισε το ματς γιατί είχε τρομερό ρυθμό και ο ΠΑΟ πολλούς υστερήσαντες. Καλώς ή κακώς ο Σλούκας είναι ο μοναδικός καθαρός δημιουργός και μάλιστα υψηλού επιπέδου και η απουσία του φάνηκε πολύ καθώς δεν πάιρνει σωστά μπάλες ο Λεσόρτ που πάλι άρχισε νωθρά και άσχημα και εκτέθηκε από τον άσημο Μπιρούτις (10π σε 10'). Ο ΠΑΟ άρχισε εκρηκτικά με 23π και 5/6τρ από Ναν-Γκριγκόνις! Όμως έγραψα στο λάιβ αφού δεν είναι στο +10 αλλά μόλις στο +2 υπάρχει πρόβλημα καθώς δεν γίνεται να μπάινουν συνέχεια τα μακρινά σουτ. Ο Αταμάν έξυπνα άλλαξε στιλ με παιχνίδι στην ρακέτα. Αλλά τζίφος. Και με 0/3τρ στην 2η περ και άποντους Ναν-Γκριγκόνις και πάλι καλά για τον ΠΑΟ που ήταν μόλις στο -6 από +6(44-38 από 27-33). Ο ΠΑΟ σκοράρισε 5π σε 6' στην 2η. Στο διάστημα αυτό η Ζάλγκιρις άλλαξε στιλ και εκτέλεσε με τρίποντα και το έκανε πάλι στην 3η περ με τρομερό τον Εβανς που είναι ο MVP και με τα 3τρ στην 3η και 4κλ άλλαξε τον ρυθμό.

Η Ζάλγκιρις κυριάρχησε,έβγαλε τρομερή ενέργεια,ο Ναν σκοράρισε 26π αλλά μόνος δεν αρκούσε. Ο Βιλτνόζα ήταν τραγικός(0/6σ),ο Γκραντ κακός και στην άμυνα,οι Μήτογλου-Ερναγκόμεζ δεν βλέπονταν (6π μαζί με τον Ελληνα λογικά να είναι ντεφορμέ).Ο Γκριγκόνις μόλις 5π μετά το δεκάλεπτο. Ε,δεν μένει κανείς άλλος! Ο Παπαπέτρου είναι ουσιαστικά εκτός ροτέισον και ο Καλαιτζάκης έπαιξε μόλις 3'.Και ο Κώστας Αντ δεν βοήθησε. Ο ΠΑΟ έχασε εύκολα έχοντας 7 λάθη(!) στην 4η περίοδο και κάκιστες επιλογές επιθετικά σκοράροντας 12π ενώ κυνηγούσε. Θέλετε και άλλο; 5-1 τα φάουλ στην αρχή της 4ης περ ενώ κυνηγά η ελληνική ομάδα! Ολα λάθος δηλ! Άρα πάμε για άλλα. Αν κερδίσει την Φενέρ στο ΟΑΚΑ όλα καλα. Αν χάσει μένει λίγο πίσω για τετράδα. Τρομερός Έβανς με 24π με 4/5τρ,5ας,5κλ,0 λάθη! Τι έκανε ρε παιδιά!
Παικταράς,χρήσιμος γαρ,αυτός ο Σμιτς για τις ελληνικές ομάδες

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.