Σωτήρης Γεωργίου

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί την πρόκριση

Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 16:50

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει το δεύτερο ματς Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο του στην Βαρκελώνη και έδειξε ότι μπορεί την πρόκριση στο Φ4. Αλλά σαφώς όπως κέρδισε εκεί,άλλο τόσο και η Μπαρτσελόνα μπορεί να κερδίσει στο ΣΕΦ. Βέβαια ο Ολυμπιακός θα ποντάρει στο αήττητο στην έδρα του το 2024 με 8 συνεχόμενες νίκες έχοντας να χάσει από 15/12/2023 (με Βαλένθια),στην καλύτερη άμυνα της Ευρώπης και στην τρομερή του φόρμα! Η σειρά είχαμε πει θα είναι σκληρή με πολλά θρίλερ και ο Ολυμπιακός μπορεί ένα διπλό στην Ισπανία και το πήρε καθώς είναι πολύ ενισχυμένος στην φροντ λάιν με την απόκτηση Πετρούσεφ-Ράιτ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Χθες έχασε δίκαια.Η Μπάρτσα το ήθελε πιο πολύ που λέμε,έπαιζε στο όριο του φάουλ και αυτή την φορά κέρδισε την μάχη στα σέντερ με το καλημέρα. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να ακουμπήκει καν την μπάλα στην ρακέτα και γι αυτό είχε μόλις 3δ και 12τρ σε προσπάθειες στο δεκάλεπτο και βρέθηκε να χάνει με 13 και μετά με 11(27-14 και 41-30). Παρόλα αυτά με την τρομερή του κλασικά άμυνα που λειτούργησε και πάλι κατεβάζοντας την Μπάρτσα των 87π εντός στους 75,γύρισε το ματς και προσπέρασε 56-57 στο 28'. Ομως δεν την ανάγκασε σε πολλά λάθη(μόλις 10 έναντι 17 στο πρώτο ματς). Άλλωστε με την απουσία Παπανικολάου ο Μπαρτζώκας θέλει δύναμη και όγκο και για αυτό ξεκίνησε πάλι τον Σίκμα στο "5"και τον Πίτερς στο "3"που επέστρεψε με 20άρα (και 10π νωρίς νωρίς)στις καλές εμφανίσεις και τον έκρυψε στην άμυνα. .Παρόλα αυτά έπαθε πάλι την ζημιά από τον Πάρκερ στο 4.

Ο Ολυμπιακός κρατά .ότι με τρομερούς ΜακΚίσικ και Γκος δίπλα στον Πίτερς,γύρισε το ματς και ήταν στο σουτ μέχρι το 34' (63-61). Στην 4η περίοδο έφαγε 4/4τρ στις γωνίες από Πάρκερ και Αρμπίνες και τέλος. Ο Ολυμπιακός δεν πήρε τίποτα χθες από το 5 από Φαλ και Μιλουτίνοφ (3π μαζί με 1/1δ)! Ταυτόχρονα τα 19 λάθη και πάλι είναι απαγορευτικό νούμερο,άλλα έτσι κέρδισε το πρώτο ματς! Χθες ο Κάνααν ήταν άφαντος(0/4σ) και αν βάλουμε και τον απόντα Παπανικολάου αλλά και τον αρνητικό Γουόκαπ που πήγαινε σε ...καμινάδες λες και είναι σουτέρ(1/8τρ!),τότε δικαίως ο Ολυμπιακός αισιοδοξεί καθώς κατάφερε με μέτριες εμφανίσεις και από την άμυνα να πάρει το ένα διπλό. Αν διορθώσει μερικά πραματάκια και βελτιωθεί ο Γουόκαπ,μπορεί το 3-1. Γιατί αν πάει πάλι Βαρκελώνη θα είναι λίγο φαβορί η Μπάρτσα σαφώςς

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.