Σωτήρης Γεωργίου

Η προσωπικότητα του ΠΑΟ και το ΟΑΚΑ

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2025 - 16:27

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Η προσωπικότητα του ΠΑΟ και το ΟΑΚΑ


Μεγάλο ματς καθώς τα ντέρμπι των αιωνίων πάντα έχουν κίνητρο και γόητρο. Και πάντα είναι ειδικών συνθηκών. Και πάντα έχουν κατι απρόβλεπτο. Επί της ουσίας δεν άλλαξε και κάτι. Ο Ολυμπιακος θα έπρεπε να κερδίσει με 8π για την 1η θέση και το πλεονέτημα της έδρας. Δύσκολο εξ αρχής Και άλλωστε τον τίτλο τον πάιρνει θεωρητικά με ένα διπλό πάλι στα πλέι οφ και με 1π στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη οι πολλές απουσίες του ΠΑΟ στους ψηλούς και η φόρμα του Ολυμπιακου από τα μεγάλα διπλα΄στην Ευρωλίγκα,του άνοιξαν την όρεξη. Αλλά ο ΠΑΟ αντέδρασε και όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες όταν είναι πληγωμένες,έβγαλε εγώ και συσπειρώθηκε!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και όλα αυτά ακόμα περισσότερο μόλις ο Ολυμπιακός βάζοντας την μπάλα στο 5 σημαδεύοντας όπως περιμέναμε τον Γιουρτσέβεν, άρχισε με 6π Φαλ και 4-10. Σημείο που τραυματίστηκε ο Τούρκος του ΠΑΟ που ηταν πια μισός κυριολεκτικά και με ένα πεντάρι, τον Γκέμπριελ! Καθώς τελικά δεν ήταν έτοιμος και ο Μήτογλου. Ο Ολυμπιακός προφανώς νόμισε ότι θα καθαρίσει άνετα και ο ΠΑΟ με τρομερή ενέργεεια,πάθος και την δύναμη του ΟΑΚΑ,έκανε ένα τρομερό 21-4 με 6κλ σε 5'! Κατηφόρα για τον Ολυμπιακό που ήταν πολύκακός με το τρομερό 12 λαθη στο ημίχρονο! Από -15 το γύρισε όμως με τα 5/6τρ στην 3η περίοδο και 27π! Αλλά δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στο 5 και να φθείρει τον Γκέμπριελ! Ο Αταμάν κερδισε την μάχη των πάγκων και παίζοντας και με τον Παπαπέτρου για λίγο στο 5 (!) και με 6 παικτες ροτέισον ουσιαστικά!


Ολα κρίθηκαν στο 63-63 που ο ΠΑΟ έβαλε 3 μεγάλα τρίποντα(Χουάντσο, Ναν,Σλούκας) και έκανε το 72-65. Ο Ολυμπιακός με 10π στα 9' στην 4η περίοδο, προδόθηκε απο το σκορ του καθώς στην 4η δεν είχε τρίποντο και με τον Φουρνιέ κακο. Λάθος επιλογές όταν ισοφάρισε και προσπέρασε και μίλησε η έδρα. Οταν δεν έχει τρίποντο είναι γήινη ομάδα! Ο ΠΑΟ τεράστια νίκη και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ με μισή ομάδα και τον Ναν αρνητικό (14π και 5 λαθη!). Αμυνάρα όμως. Εντυπωσιακά τα 11 επιθ ριμπ ΠΑΟ χωρίς πεντάρι.Τρομερός Γκραντ στο α' (18π),Οσμάν(18π) από ΝΒΑ και Σλουκας στο τέλος καθοριστικός (μεγάλο και το τρίποντο για το 76-67 που σφράγισε το ματς. Αφαντος για Ολυμπιακό ο Φουρνιε(4π,4λ). Μόνο ο Βεζένκοφ ηταν καλος. Και λίγο Πίτερς-Παπανικολαου. Πολυ κακος Γουόκαπ στην επιθεση,ο Ολυμπιακός παιζει καλυτερα μπροστά χωρίς αυτον.

Netbet: Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο ΠΑΟ πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ λογικά.Πήρε μια νίκη γοήτρου με την άμυνα και το ΟΑΚΑ. Ξεχνά τις κακές εμφανίσεις και ήττες στην Ευρωλίγκα στην Ισπανία. Αλλά έχει να διαχειριστεί το σοκ του Γιούρτσεβεν που χάνει 1-2 μήνες. Ψάχνει πάκτη και για την ώρα Γκέμπριελ και Μήτογλου στο 5,Παπαπετρου στο 4 και περιμένει Κώστα Αντ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεχάσει το αποτέλεσμα καθώς ήταν κακή εμφάνιση αλλά δεν έχασε κάτι περαν από το γόητρο και ενώ είναι πρώτος στην Ευρωλίγκα και άρα ολα καλά!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.