Σωτήρης Γεωργίου

Καμπανάκι από Βαρκελώνη για Ολυμπιακό

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2025 - 15:05

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Καμπανάκι από Βαρκελώνη για Ολυμπιακό

Η ήττα σαν ήττα δεν λεει και πολλά για τον Ολυμπιακό. Σαφώς. Αλλά η νέα κακή εμφάνιση λεέι αρκετά. Κάκιστη 3η περίοδος. Και με κατάρρευση σε ένα πεντάλεπτο όπως και στο Βελιγράδι με το τρομερό 19-2 μόλις είχε περάσει με 8,έτσι και χθες ο Ολυμπιακός σε ένα τετράλεπτο στην Βαρκελώνη με ένα καταστροφικό 15-2 στην 3η περίοδο,έχασε και αμαχητί. Σε ματς στα χαμένα. Οκ. Αλλά πάλι με ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 30-17. Άλλωστε η Μπάρτσα είναι αναγεννημένη με τον Πασκουάλ στον πάγκο και έπιασε κορυφή με 4 συνεχόμενες νίκες έχοντας νικήσει και τις δυο ελληνικές ομάδες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Ολυμπιακός μπηκε άσχημα με 14-6. Προσπέρασε (29-33) αλλά κατέρρευσε στγν 3η περίοδο. Και είχε φάει 10/18 τρίποντα στο 30'. Οι Κλάιμπερν και Πάντερ έκαναν ότι ήθελαν στην περιφέρεια και ενώ είχαμε πει ότι το κλειδί είναι να παίξει περιφερειακή άμυνα και να προστατέψει την μπάλα. Και όμως έκανε 10 λάθη σε 15 λεπτά. Ενώ είχε ένα στην 1η περίοδο. Άρα προβλημα και στον άσο κλασικά και σαφώς. Αλλά και 19 επιθ ριμπ η Μπάρτσα! Που υστερεί στα σέντερ! Πως γίνεται αυτο; Και χαρακτηριστικοί αρθμοί, 12-2 στο τρανζίσοον και 22-11 πόντοι από λάθος. Παιδικά λάθη στην 3η περίοδο Η απουσία Γουόρντ και ΜακΚίσικ καθοριστική στο κομμάτι της ενέργειας απέναντι σε μια γηρασμένη ομάδα που όμως δεν φάνηκε στο παρκέ.Ακόμα πάλι ελλειψη διάρκειας και ισορροπίας. Πάλι προβλημα με την ταυτόχρονη παρουσία Ντόρσεϊ-Φουρνιέ μαζί στο 2-3 στην άμυνα.Εβαλε μπάλες στο μόνο σωστό που έκανε στο 5 και πήρε 21π από Μιλουτίνοφ-Χολ. Αλλά ο πρώτος δε σκόραρε καν στο β΄μέρος. Ο Πασκουάλ δεν πήγε με Σεγκάλια στο 5 αυτή την φορά. Ολικό μπλακ άουτ (μετά το 52-47 στο 23').Και το 67-49 στο 27΄από 52-47 στο 23' ήταν η καταστροφή.Ο Μπαρτζώκας ρισκάρισε με Πίτερς-Σάσα μαζί στο 3-4 στην 4η περίοδο αλλά πάλι τίποτα. Και ενώ με 21 ασίστ και 12 λάθη λες καλά ήταν και όμως έχασες και 15π. Η Μπάρτσα είχε το τρομερό 13/26τρ. Και 19 επιθετικά ριμπάουντς και 9 μόλις λάθη.Φτάνουν αυτά. Ο Παπανικολάου απόντος και Γουόρντ μόλις 5 λεπτά. Δεν το κατάλαβα.Και κλειστό ροτέισον με 9 παίκτε. Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Μόρις και θέλει και ένα σέντερ ακόμα. Η συνέχεια θέλει οπωσδήποτε νίκες με Βαλένθια-Βιλερμπάν στο ΣΕΦ και μετά έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα και αρχίζει ήδη και μένει πίσω. Στην ουσία ουδείς διακριθες και απλά σκοράρισε στο τέλος 30π στην 4η. Μην παρασυρόμαστε λοιπον.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.