Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ποντάρισμα στον Βατσλίκ!

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 16:07

Η Τσεχία κοντράρεται με την Σουηδία και μπορεί να είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο είναι νοκ άουτ ματς και μπορεί να κάνει την ζημιά

Ποντάρισμα στον Βατσλίκ!


Μεγάλο παιχνίδι στη Στοκχόλμη με την Σουηδία να κοντράρεται με την Τσεχία, όπου προσφέρεται για δυνατό στοίχημα.

Πρόκειται για τον ένα από τους τέσσερις ημιτελικούς που θα διεξαχθούν αναφορικά με τα μπαράζ για τα προκριματιοκά του Μουντιάλ του Κατάρ στη ζώνη της Ευρώπης.

Φαβορί η Σουηδία που παίζει και στη Στοκχόλμη. Στην έδρα της δηλαδή. Αλλά είναι ένα νοκ άουτ ματς. Ένα 90λεπτο, ίσως παράταση και πέναλτι και όποιος περάσει.

Δηλαδή θα γίνει μια μεγάλη μάχη με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο στα πονταρίσματα. Τρεις φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες στο παρελθόν. Αλλά ήταν σε φιλικό επίπεδο. Η τελευταία, το 2016, στο ίδιο γήπεδο όπου θα γίνει το αποψινό (24/3) ματς, έληξε ισόπαλη 1-1. Στα άλλα δύο ματς η Σουηδία μέτρησε μια νίκη με 2-1 (στο Γκέτεμποργκ), ενώ το άλλο, στο Τέπλιτσε, έληξε με σκορ 3-3.

Η Σουηδία έχει εκτός τον τιμωρημένο Ιμπραίμοβιτς. Η Τσεχία έχει εκτός τα δύο βασικά μπακ και τον επιθετικό Σικ.

Αναμφίβολα έχουν τον ρόλο τους οι απουσίες. Αλλά εδώ πρόκειται για μια ποδοσφαιρική μάχη. Και ποιος δεν θέλει να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ. Βέβαια θα ακολουθήσει και ο τελικός με την Πολωνία, για όποιον περάσει.

Στην Τσεχία βασικός τερματοφύλακας είναι ο Τόμας Βατσλίκ. Που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να παίξει τον ρόλο του.

Εμείς θα πονταρουμε στο Χ στην αναμέτρηση και άσε τους δύο μονομάχους να τα βρουν στην παράταση ή στα πέναλτι. Παράλληλα για όσους θέλουν μεγαλύτερο ρίσκο, μπορούν να πάνε και στο διπλό.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΟΥΗΔΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ Χ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.