Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με την Μπόκα Τζούνιορς

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 19:37

Η Μπόκα Τζούνιορς κοντράρεται με την Κορίνθιανς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο

Με την Μπόκα Τζούνιορς

Η φάση των ομίλων του Λιμπερταδόρες περνάει στην 5η αγωνιστική και το ενδιαφέρονε είναι μεγάλο.
Η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Κορίνθιανς σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το Μπομπονέρα αναμένεται να παίξει τον ρόλο του με την Μπόκα να νίκησε εκτός την Όλγουέις Ρέντι στο τελευταίο της ματς στον όμιλο με 1-0. Γενικά τελευταία η ομάδα του Μπατάλια έχει ανεβάσει στροφές.

Θα πάει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με πολύ καλή ψυχολογία. Γιατί προέρχεται από την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ της Αργεντινής. Ξεπέρασε τη Ρασίνγκ που έκανε εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση και ήταν από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Έφερε 0-0 στην κανονική διάρκεια και επικράτησε 6-5 στα πέναλτι. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Τίγκρε.

Τώρα όμως θέλει τη νίκη με την Κορίνθιανς, ενώ γενικά τελευταία είναι ομάδα που προσέχει πολύ στην άμυνα. Κάτι ανάλογο θα κάνει και η Κοίνθιανς που έφερε 0-0 εκτός με την Ντεπορτίβο Κάλι στο τελευταίο της ματς στον όμιλο.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα έχει κάνει και καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Ωστόσο η Κορίνθιανς δεν έχει καλή παράδοση στο Μπομπονέρα κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς. Σε 6 επισκέψεις έχει μια νίκη (1961) και μια ισοπαλία.

Η Μπόκα έχει επιστροφές από τις τιμωρίες βασικών, που κρατούν από πέρσι. Πλέον εκτός είναι οι επιθετικοί Βίλα (άλλες 2 αγωνιστικές), Παβόν (άλλες 2 αγωνιστικές). Αλλά έχει τον Μπενεντέτο που έχει ανεβάσει στροφές.

Πάμε λοπόν με τη νίκη της Μπόκα Τζούνιορς που δίνεται και πάνω από το 2,00...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr