Αλέξανδρος Χρηστάκος

Οι λόγοι της Ατλέτικο Παραναένσε

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 14:05

Η Ατλέτικο Παραναένσε κοντράρεται με την Λιμπερτάδ για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες σε ένα ματς κομβικό ακόμα και για όλη τη σεζόν

Οι λόγοι της Ατλέτικο Παραναένσε

Η 5η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες έχει... ψωμί. Πολλά τα παιχνίδια και τα πονταρίσματα που μπορούν να βγουν. Για τα ματς που θα γίνουν τα ξημερώματα της Πέμπτης, ιδιαίτεριο είναι και το Ατλέτικο Παραναένσε - Κλαμπ Λιμπερτάδ.

Οι γηπεδούχοι πέρσι κατέκτησαν στο Σουνταμερικάνα. Το είχαν πάρει και το 2019. Παράλληλα βρέθηκαν και στον τελικό του κυπέλλου της Βραζιλίας, όπου έχασαν το τρόπαιο από την Ατλέτικο Μινέιρο. Το υλικό που έχουν είναι πολύ καλο. Μεγάλη και η εμπειρία τους.

Ωστόσο δεν ξεκίνησαν όπως ήθελαν τις σημαντικές υποχρεώσεις τους μέσα στο 2022. Με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλο ξήλωμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πέραν του προπονητή, έφυγαν ποδοσφαιρικός και τεχνικός διεθυντής. Νέος προπονητής ήρθε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ανέλαβε και το πόστο του τεχνικού διεθυντή.

Το ματς με την Λιμπερτάδ θα είναι μόλις το δεύτερο στον πάγκο της. Το ντεμπούτο του έγινε στο εκτός με την Φλουμινένσε για το πρωτάθλημα, όπου η "Φλου" ηττήθηκε με 2-1.

Τώρα κάνει το ντεμπούτο του και σε εντός έδρας ματς και θέλει να είναι νικηφόρο. Το υλικό της Ατλέτικο Παραναένσε είναι πολύ καλό και μπορεί να πάρει τη νίκη. Στο 1,80 ο άσος, ακόμα και ψηλότερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΚΛΑΜΠ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr