Αλέξανδρος Χρηστάκος

Σούπερ ντέρμπι του Σάο Πάολο, σούπερ σημείο

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 09:27

Η κόντρα της Κορίνθιανς με τη Σάο Πάολο συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα και στοιχηματικά έχει... ζουμί

Σούπερ ντέρμπι του Σάο Πάολο, σούπερ σημείο

Η Κυριακή έχει και πρωτάθλημα από την χώρα της... σάμπας Ή του καφέ αν θέλετε καλύτερα. Αν και για μένα είναι η χώρα του ποδοσφαίρου. Εκεί γίνονται όλα για τη στριογγυλή θεά, και ξεκινούν από τις αλάνες.

Αυτά για τους ρομαντικούς, γιατί εδώ είμαστε για να βγάλουμε δυνατά σημεία. Αυτή την φορά θα εστιάσουμε στην κόντρα της Κορίνθιανς με τη Σάο Πάολο. Σούπερ ντέρμπι της περιφέρειας του Σάο Πάολο.

Μέσα στο 2022 έχουν κοντραριστεί δύο φορές, για το περιφερειακό πρωτάθλημα. Ισάριθμες νίκες γνώρισε η Σάο Πάολο, αλλά και τα δύο ματς τα έδωσε στην έδρα της.

Από την άλλη έβγαλε με ισοπαλίες τις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο άντρο της Κορίνθιανς.

Αγωνιστικά και οι δύο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μόλις μία ήττα έχουν στα 10 τελευταία τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα διαθέτουν καλή αμυντική λειτουργία, κάτι που λέει πολλά για την μεταξύ τους κόντρα.

Μεσοβδόμαδα η Κορίνθιανς έφυγε με το 1-1 από το Μπομπονέρα της Μπόκα Τζούνιορς. Και είναι ζωντανή για την πρόκριση στην φάση των 16 των ομίλων του Λιμπερταδόρες. Ακολουθεί το κρίσιμο τελευταίο ματς για τους ομίλους με την Όλγουεϊς Ρέντι.

Η Σάο Πάολο έκανε πλάκα στην Βίλστερμαν εντός έδρας (3-0) και προκρίθηκε στους 16 του Σουνταμερικάνα με 4 νίκες, 1 ισοπαλία σε στον όμιλο.

Με βάση το πως παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα το Χ (1.95) στο ημίχρονο είναι δυνατό. Ακόμα και το Χ (3,50) στην ισοπαλία για τελικό!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr