Αλέξανδρος Χρηστάκος

Δεν είναι ρίσκο η Φορταλέσα!

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 13:41

Σπουδαία η αναμέτρηση της Κόλο Κόλο με την Φορταλέσα για το Κόπα Λιμπερταδόρες και οι τιμές σε Χ και διπλό αποτελούν μια πρόκληση.

Δεν είναι ρίσκο η Φορταλέσα!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.78 3.4 3.9 1.78 1.82 1.28 3.05 1.7 1.92 1.21 1.24 1.78

Η πρόταση της Τρίτης με τη Νασιονάλ, πέρασε για πλάκα. Κι έδειξε πως πρέπει να υπάρχει καλή μελέτη στα ματς του Λιμπερταδόρες. Μπορεί να αλλάξουν πολλά ακόμα και την ίδια μέρα του αγώνα.

Πάμε λοιπόν σε ένα ακόμα ματς από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Που έχει να κάνει με το Κόλο Κόλο - Φορταλέσα.

Οι δύο ομάδες παλεύουν για ένα εισιτήριο πρόκρισης στους 16 της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, διαφορετικά μένουν με την 3η θέση που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα.

Πλήγμα το γεγονός πως το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Τιμωρήθηκε η χιλιανή ομάδα για όσα έκαναν οι οπαδοί της στο προηγούμενο εντός έδρας, που ήταν με την Ρίβερ Πλέιτ.

Με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες έβγαλε τα 7 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες με ομάδες της Βραζιλίας. Κάτι σημαντικό το παραπάνω στοιχείο, αλλά το ματς είναι ιδιαίτερο και η Φορταλέσα άξια προσοχής.

Πιο συγκεκριμένα προέρχεται από μεγάλη νίκη με 2-0 στο άντρο της Αλιάνσα Λίμα. Αν δεν ηττηθεί θα περάσει στην επόμενη φάση. Αήττητη με 2 νίκες στα 3 τελευταία του ομίλου. Βέβαια παράτησε το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, έχοντας μια ισοπαλία στα έξι παιχνίδια της.

Κάτι που δείχνει πως έδωσε μεγάλη σημασία, η ομάδα του Βοϊβόντα, στο Λιμπερταδόρες. Και θέλει να ολοκληρώσει. Αν δεν δώσει την απαιτούμενη προσοχή η Κόλο Κόλο θα την πατήσει. Επίσης η χιλιανή ομάδα έχει επιδείξει πολλές... αυτοκτονίες γενικά στο Λιμπερταδόρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αξίζει να κοντράρουμε την Κόλο Κόλο. Καλό το Χ (πάνω από 3,00), ακόμα και στο ημίχρονο (2,00). Ρίσκο, αλλά με αρκετές πιθανότητες το διπλό (πάνω από 3,50).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr