Αλέξανδρος Χρηστάκος

Συνδυασμός άσος με διπλό από Αργεντινή και Βραζιλία

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 11:33

Η Αργεντινή είναι ξανά κοντά ματς, αυτή την φορά με το πρωτάθλημα και η Βραζιλία συνεχίζεται, όπου οι ευκαιρίες του Σαββάτου για ποντάρισμα είναι εξαιρετικές.

Συνδυασμός άσος με διπλό από Αργεντινή και Βραζιλία

Η Αργεντινή είναι ξανά κοντά ματς, αυτή την φορά με το πρωτάθλημα και η Βραζιλία συνεχίζεται, όπου οι ευκαιρίες του Σαββάτου για ποντάρισμα είναι εξαιρετικές.

Στην Αργεντινή η Ρασίνγκ υποδέχεται την Ουρακάν σε μια από τις αναμέτρησης ομάδων που έχουν έδρα το Μπουένος Άιρες. Είναι ματς που έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Η Ρασίνγκ με τον Φερνάντο Γκάγκο στον πάγκο της έκανε εξαιρετική πορεία στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Ήταν και η μοναδική αήττητη στην κανονική διάρκεια. Βέβαια στα μπαράζ του τίτλου δεν έφτασε έως τον τελικό.

Το καλό για την ίδια είναι πως δεν άλλαξε. Ο κορμός είναι ίδιος και η χημεία υπάρχει. Ναι μεν τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, που ο βαθμός δυσκολίας θα είναι άλλος, ωστόσο μπορεί να είναι δυνατή στο ξεκίνημα.

Ομάδα με συνοχή και τακτική που δίνει αποτελέσματα. Η Ουρακάν από την άλλη έχει νέο τεχνικό τον Νταμπόβε. Θα χρειαστεί χρόνο για να παρουσιάσει κάτι καλό. Και το ντέρμπι με την Ρασίνγκ έρχεται νωρίς. Κοντά στο 1,80 είναι ο άσος...

Με την Κορίνθιανς

Στην Βραζιλία χρίζει μεγάλης προσοχής η αναμέτρηση της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με την Κορίνθιανς. Μοιρασμένο σχεδόν το σετ των αποδόσεων. Στην παρούσα φάση οι γηπεδούχοι δεν είναι ομάδα που μπορείς να εμπιστευτείς. Παρά το γεγονός πως εντός έδρας έχουν την δυναμική που έχουν οι περισσότερες.

Από την άλλη πλευρά η Κορίνθιανς έχει βγάλει με ισοπαλίες τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και όλες με σκορ.

Κάτι που φέρνει γκρίνια για την εικόνα της, αλλά και για τον Πορτογάλο τεχνικό Βίτορ Περέιρα. Ωστόσο στα τελευταία 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις μία ήττα. Κι έχει δείξει πως όταν είναι πιεσμένη παίρνει τις νίκες που θέλει.

Έτσι βρέθηκε και στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας, παρά το γεγονός πως τώρα έχει συγκατοίκους, ενώ πριν ήταν μόνη.

Οι αντιδράσεις της σε ματς που πάει με πίεση για νίκη, ήταν άκρως θετικές. Και το 2,70 που προσφέρεται η νίκη της, δεν είναι κάτι που πρέπει να αγνοηθεί.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΡΑΣΙΝΓΚ - ΟΥΡΑΚΑΝ 1
ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr