Αλέξανδρος Χρηστάκος

Πρόκληση η Ατλέτικο Παραναένσε

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 13:22

Η Ατλέτικο Παραναένσε φιλοξενείται από την Ζουβεντούδε και βάση αποδόσεων στο στοίχημα δίνεται αουτσάιντερ, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει!

Πρόκληση η Ατλέτικο Παραναένσε

Η φάση με το Μπραζιλεϊράο σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές είναι... εντυπωσιακή. Γιατί καμία ομάδα δεν ξεχωρίζει. Οι έδρες πάνε περίπατος, κάτι που παραδοσιακά είναι ατού για τις περισσότερες ομάδες.

Κι έτσι είναι δύσκολο το στοίχημα και χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Παράλληλα αξίζει να παίρνονται ρίσκα αφού έχουν βγει αρκετές φορές.

Κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει στο ματς της Ζουβεντούδε με την Ατλέτικο Παραναένσε. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι με 4 νίκες στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Σκολάρι συμπλήρωσε 6 ματς στον πάγκο τους και αναμφίβολα κάτι καλό αρχίζει να δείχνει.

Η Ατλέτικο Παραναένσε διαθέτει αξιόλογο ρόστερ. Απλά δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν και γρήγορα ήρθε ο Φελιπάο να σώσει την κατάσταση. Οι δυνατότητες βελτίωσης είναι μεγάλες. Είναι μια ομάδα που πέρσι κατέκτησε το Σουνταμερικάνα κι έφτασε στον τελικό του κυπέλλου.

Η Ζουβεντούδε από την άλλη πλευρά έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν είναι από τις σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Μπορεί να προέρχεται από τη νίκη εντός 1-0 επί της Φλουμινένσε, αλλά με ένα αυτογκόλ.

Γενικά με βάση την εικόνα και των δύο ομάδων αξίζει και το ρίσκο ακόμα και στη νίκη της Ατλέτικο Παραναένσε, που δίνεται και πάνω από 3,00. Καλό σημείο και η ισοπαλία, που έχει πέσει πάντως κάτω από το 3,00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr