Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ο άσος της Κολόν

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 11:14

Το ντέρμπι του Σάντα Φε ανάμεσα στην Κολόν και την Ουνιόν έχει μεγάλο φαβορί και σε πολύ καλή απόδοση

Ο άσος της Κολόν

Να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με την Αργεντινή. Παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην 2η αγωνιστική του. Ωστόσο υπάρχει εικόνα που συνδυάζεται και με το πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ.

Δηλαδή οι ομάδες δεν έρχονται από προετοιμασία και πολλές μεταγραφές. Οι παίκτες είναι ενεργοί και με λίγες διορθώσεις οι ομάδες αλλάζοθν κατά πολύ.

Κάτι που έκανε και η Κολόν Σάντα Φε. Ο Φαλσιόνι είναι έμπειρος τεχνικός. Δούλεψε με τους παίκτες σε κομμάτια που έπρεπε να διορθώσουν.

Παράλληλα στην παρούσα φάση δεν έχοθν και ματς για το Λιμπερταδόρες όπου η Κολόν προκρίθηκε στους 16. Δεν υπάρχει κούραση πλέον. Και αντιμετωπίζει καλύτερα τα ματς του πρωταθλήματος.

Κάτι που έγινε στην πρεμιέρα με την Ατλέτικο Τουκουμάν. Στην έδρα της οποίας έφερε ισοπαλία, αλλά προηγήθηκε και δέχθηκε γκολ στο 83.

Καλά τα δείγματα και πάει με αυτοπεποίθηση στο ντέρμπι με την Ουνιόν. Μια Ουνιόν που ηττήθηκε εντός με 2-1 από την Τίγκρε. Κι έχει πολλα να διορθώσει. Βέβαια και η ίδια δεν έχει ματς για το Σουνταμερικάνα, όπου έχει περάσει στους 16. Αλλά έχει θέματα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Για την Κολόν το μομέντουμ είναι υπέρ της και ο άσος είναι πάνω από το 2,10 και αξίζει, παρά το ότι είναι ντέρμπι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr