Αλέξανδρος Χρηστάκος

Λάτιν συνδυασμός άνω του 5,00

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 13:08

Δύο παιχνίδια για τα πρωταθλήματα των Αργεντινή, Βραζιλία μπαίνουν μαζί στο ίδιο παρολί και ανεβάζουν την στοιχηματική τιμή

Λάτιν συνδυασμός άνω του 5,00

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αργεντινή και Βραζιλία. Εκεί όπου ο χειμώνας πλησιάζει, τα πρωταθλήματα είναι στην αρχή τους και το στοίχημα κάνει το... παιχνίδι του.

Η αρχή γίνεται με την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Η Μπάνφιλντ υποδέχεται τη Σεντράλ Κόρδοβα. Το σετ αποδόσεων δίνει τους γηπεδούχους φαβορί, αλλά όχι το απόλυτο. Καλά το δίνει και φυσικά δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Η Μπάνφιλντ έφυγε με το 0-0 από το άντρο της Άρσεναλ Σαραντί σε ματς που είναι από τα ντέρμπι του Μπουένος Άιρες. Το θετικό είναι πως έκανε το παιχνίδι της και ο αντίπαλος περίμενε πίσω από την μπάλα.

Για τον Βίβας, που δεν συμπληρώσει πεντάδα αγώνων στον πάγκο της, ήταν μια καλή αντίδραση. Οι παίκτες έδειξαν πως μπορούν να γίνουν κυρίαρχοι σε ένα ματς.

Η πίεση για νίκη είναι μεγάλη, αφού αυτή αγνοείται στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σεντράλ Κόρδοβα προέρχεται από μεγάλη εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μπόκα Τζούνιορς. Πρώτη με το συγκεκριμένο αντίπαλο μετά από 55 χρόνια.

Αυτό όμως μεγαλώνει την πίεση της για να μπορέσει να δώσει μια συνέχεια. Και δεν είναι από τις ομάδες που μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση. Οπότε για την Μπάνφιλντ είναι μια καλή ευκαιρία να γυρίσει στις νίκες.

Ίντριγκα με την Ατλέτικο Παραναένσε

Πάμε και στο Μπραζιλεϊράο. Το παιχνίδι της Ατλέτικο Παραναένσε με την Κορίνθιανς έχει μεγάλη ίντριγκα. Οι γηπεδούχοι έχουν στον πάγκο τους τον Σκολάρι, που τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ο έμπειρος προπονητής έχει μια ήττα στα 7 ματς που την έχει καθοδηγήσει.

Μπροστά έχει μια μεγάλη ευκαιρία να νικήσει και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον τίτλο. Έχοντας το μομέντουμ με αήττητο σερί 5 αγώνων με 3 νίκες, στο πρωτάθλημα.

Η Κορίνθιανς από την μεριά της νίκησε με άνεση 2-0 εντός την Ζουβεντούδε. Παραμένει όμως η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Βίτορ Περέιρα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους παίκτες.

Η ομάδα όμως δεν παύει να είναι ψηλά, αν και στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις 2 νίκες.

Ο συνδυασμός

Το ματς έχει φουλ τακτική. Με την Ατλέτικο να είναι λίγο καλύτερη από τον αντίπαλο της και να μπορεί να πάρει τη νίκη. Με τον άσο να είναι στο 2,50. Αν μπει και ο άσος της Μπάνφιλντ με το 2,10, τότε πάμε για συνδυασμό με απόδοση πάνω από 5,00...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr