Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ευκαιρία για την Χενεράλ Καμπαγέρο

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 14:51

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου έχει ενδιαφέρον και για το στοίχημα

Ευκαιρία για την Χενεράλ Καμπαγέρο

Το Απερτούρα της Παραγουάης βρίσκεται στην 19η του αγωνιστική και υπάρχει ενδιαφέρον για στοίχημα. Οι ομάδες έχουν δώσουν πολλά ματς και υπάρχει μια καλή εικόνα γι' αυτές.

Η Χενεράλ Καμπαγέρο υποδέχεται την Σολ Ντε Αμέρικα. Ταλαιπωρήθηκε από την συμμετοχή της στο Σουνταμερικάνα. Με αποτέλεσμα να μην κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, όπου γύρισε μετά από πολλά χρόνια.

Βρίσκεται στις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού και καίγεται για νίκες.

Πριν από 5 μέρες ο Χούλιο Αλδάμα γύρισε στον προεδρικό θώκο. Δεν πέρασαν δέκα μέρες από τότε που είχε δηλώσει παραίτητη. Είχαν αποχωρήσει και δύο παίκτες. Ενώ και άλλοι ετοιμάζονται να φύγουν με την λήξη του Απερτούρα.

Κάτι που έδωσε την εικόνα της διάλυσης. Ο Αλδάμα βέβαια γύρισε στην θέση του, τονίζοντας πως αγαπάει τον σύλλογο. Και όλοι πρέπει να ενωθούν για το καλό του.

Στο πρώτο ματς μετά από αυτό η Χενεράλ νίκησε εκτός 2-1 την Γκουαϊρένια. Σημαντική νίκη για τον στόχο της που ήταν η 2η στα 3 τελευταία πρωταθλήματος.

Η Σολ Ντε Αμέρικα έβγαλε με 0-0 τα δύο τελευταία της και γενικά έχει μια νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα. Δεν έχει δυναμική για να κάνει την ζημιά, αλλά δεν είναι και αμελητέα ποσότητα.

Η Χενεράλ που έχει αποκτήσει μια ώθηση τελευταία μπορεί να πάρει τη νίκη με τον άσο να είναι πάνω από 2,00.

Μπορεί να συνδυαστεί με το άλλο ματς που είναι αυτό ανάμεσα στην Λιμπερτάδ και την Γκουαϊρένια. Ομάδα που βάζει πολλά γκολ η Λιμπερτάδ και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας. Η Γκουαϊρένια έχει κενά σαν ομάδα και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα.

Πάνω από 2,00 είναι ο συνδυασμός του άσου με over 1,5 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr