Αλέξανδρος Χρηστάκος

Αξίζει το ρίσκο

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 11:31

Η Λανούς θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό ξεκίνημα πρωταθλήματος και η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της

Αξίζει το ρίσκο

Ένας συνδυασμός από την Αργεντινή και την Βραζιλία θα είναι η βάση μας αναφορικά με το στοίχημα για την Κυριακή (19/6).

Η αρχή γίνεται με την Αργεντινή όπου το πρωτάθλημα είναι στην 4η αγωνιστική του. Βέβαια έχουμε πει ξανά πως οι ομάδες μετείχαν πριν και σε άλλες διοργανώσεις. Με αποτέλεσμα να είναι σε φουλ κατάσταση.

Πάμε στο ματς της Λανούς με την Κολόν Σάντα Φε. Ο άσος είναι πάνω αποό 2,40 και 2,50 και δίκαια. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει νίκη στα τρία τους ματς. Διαθέτουν μια ομάδα νεανική με πινελιές εμπειρίας.

Δεν έχει ξεκινήσει καλά όμως και ψάχνει το αποτέλεσμα που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση. Βέβαια εντός έδρας έχει καλή παράδοση με την Κολόν. Παράλληλα μπροστά στο κοινό της είναι γενικά πιο μαχητική.

Η Κολόν, από την άλλη, δεν έχει νίκη στα 9 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτι που λέει πολλά για την εικόνα της.

Πάμε στην Βραζιλία και την αναμέτρηση της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με την Ζουβεντούδε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήτα με 4-2 από την Παλμέιρας. Ήταν ανταγωνιστικοί ως ένα σημείο.

Προηγήθηκαν δύο σερί νίκες που έδειξαν πως άρχισαν να ανεβάζουν στροφές. Το ματς με την Ζουβεντούδε είναι από αυτά που πρέπει να παίρνουν νίκες. Και με βάση την εικόνα που έχουν τελευταία μπορούν να το πράξουν.

Η Ζουβρντούδε από την άλλη μεριά προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Η τελευταία ήταν εντός με 2-1 από τη Σάντος. Επίσης γενικά στις εξορμήσεις της εκτός έδρας δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό.

Πάνω από 1,90 ο άσος...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr