Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ψάχνει κάτι μεγάλο η Φλαμένγκο

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 14:16

Το ντέρμπι κυπέλλου ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και την Φλαμένγκο έχει την δική του ξεχωριστή σημασία

Ψάχνει κάτι μεγάλο η Φλαμένγκο

Το Κύπελλο στην Βραζιλία έχει περάσει στην φάση των 16. Δηλαδή πλησιάζει προς τις πιο κρίσιμες φάσεις και φυσοικά στους τελικούς.

Για την Τετάρτη (22/6) η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Φλαμένγκο έχει την δική της σημασία. Πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες που στην παρούσα φάση δεν είναι στα καλύτερα τους.

Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι η νταμπλούχος της Βραζιλίας. Αλλά φέτος και στην παρούσα φάση έχασε τον ρυθμό της. Την Κυριακή κοντραρίστηκε ξανά με την Φλαμένγκο στο ίδιο γήπεδο. Και νίκησε 2-0, σε ένα ματς που ήταν για το πρωτάθλημα.

Αποτέλεσμα που έφερε ηρεμία καθώς προηγήθηκε 4άδα αγώνων με 3 ισοπαλίες. Που έφεραν μουρμούρες για τον τεχνικό Αντόνιο Μοχάμεντ. Πλέον και ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα, ενώ τον στήριξε ανοικτά και ο Χουλκ, το μεγαλο αστέρι της ομάδας.

Η Φλαμένγκο από τηξν άλλη έχει νέο τεχνικό τον Ντοριβάλ Τζούνιορ. Στα τρία πρώτα του ματς έχει δύο ήττες και μια νίκη. Γενικά η Φλα έχει 4 ήττες στα 5 τελευταία της.

Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και η μέχρι στιγμής πορεία της δεν συνάδη με την δυναμική που διαθέτει. Βέβαια ο Πάουλο Σόουζα, ο προηγούμενος τεχνικός, φαίνεται πως δεν έδεσε με την ομάδα. Και δεν έκανε καλή δουλειά.

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ είναι έμπειρος και ξέρει πως να διορθώσει τις καταστάσεις. Η δεύτερη σερί κόντρα με την Ατλέτικο Μινέιρο είναι κομβική. Γιατί ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει την ώθηση που ψάχνει.

Τα ματς για το κύπελλο είναι τελείως διαφορετικά από αυτά του κυπέλλου. Λέγεται πως η Φλαμένγκο το διάλεξε για να παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Αξίζει το ρίσκο να κοντράρει κανείς το ματς μόνο και από το σετ των αποδόσεων. Που δίνουν μεγάλο αουτσάιντερ την Φλαμένγκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ Χ 3,35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr