Αλέξανδρος Χρηστάκος

Δυνατοί άσοι σε Αργεντινή, Βραζιλία

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 10:36

Ο συνδυασμός δύο αγώνων που φέρνει μια απόδοση πάνω από 4,00 στο στοίχημα

Δυνατοί άσοι σε Αργεντινή, Βραζιλία

Η Αργεντινή και η Βραζιλία μας δίνουν μεγάλες αποδόσεις και δεν πρέπει να τις αφήνουμε να περνούν έτσι. Τα πρωταθλήματα βρίσκονται στιν πρώτο γύρο, οι ομάδες ρολάρουν και η ανάλυση δίνει καλά πονταρίσματα.

Πάμε στην Αργεντινή και το ματς της Ντιφένσα Χουστίσια με την Βελέζ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Γοδόι Κρουζ.

Ο τεχνικός Μπεκασέτσε άφησε να εννοηθεί πως είναι στην διάθεση της διοίκησης αν θέλει να λύσουν την συνεργασία τους. Συναντήθηκε με τα μέλη της και συμφώνησαν να συνεχίσουν.

Είναι ένας από τους τεχνικούς που έχει ικανότητες για μεγάλη καριέρα. Κι έχει αφήσει έργο στην Ντιφένσα. Ωστόσο φέτος υπάρχουν δυσκολίες, ενώ η πώληση δύο σημαντικών παικτών, ο ένας ήταν στην επίθεση, την αποδυνάμωσε.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δεν θα το παλέψει. Και το ματς με την Βελέζ είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να της δώσει την πρώτη νίκη.

Πέραν της δικής της πίεσης, ο αντίπαλος θα έχει το μυαλό του και στο Λιμπερταδόρες. Ακολουθεί ο πρώτος εμφύλιος με την Ρίβερ Πλέιτ για τους 16 του Λιμπερταδόρες. Αναμένεται να προφυλαχθούν και κάποιοι από τους βασικούς.

Η Κορίνθιανς...

Για πάμε και στην Βραζιλία. Στο ντέρμπι της Κορίνθιανς με την Σάντος. Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν και την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο για το κύπελλο. Η Κορίνθιανς νίκησε με 4-0.

Τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, αλλά και πάλι η Κορίνθιανς έχει το πάνω χέρι. Είναι μια κυνική ομάδα που ξέρει να παίρνει τους βαθμούς.

Μπορεί να έχει ματς για το Λιμπερταδόρες με την Μπόκα να την περιμένει, αλλά οι βαθμοί στο πρωτάθλημα, είναι βαθμοί. Ματς για τους 16 του Σουνταμερικάνα. Η Σάντος από την μεριά της είναι μια ομάδα που έχει σκαμπανεβάσματα. Και μακριά από την έδρα της δεν είναι αξιόπιστη.


ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΤΙΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΒΕΛΕΖ 1
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΣΑΝΤΟΣ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr