Αλέξανδρος Χρηστάκος

Μεγάλες αποδόσεις με αιτία

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 10:08

Η Αργεντινή και η Βραζιλία έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για στοίχημα κι εμείς δεν τις αφήνουμε να πάνε χαμένες. Τα φώτα πέφτουν σε Σαν Λορέντσο και Μποταφόγκο.

Μεγάλες αποδόσεις με αιτία

Η Κυριακή είναι μια ακόμα ωραία μέρα για στοίχημα, Μπορεί να έχουμε μπει στο καλοκαίρι, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες να βοηθήσουν το ταμείο μας με βάση τις αναλύσεις και τα προγνωστικά.

Δείτε ΕΔΩ και τα livescores.

Παμε λοιπόν στην Αργεντινή και το ματς της Σαν Λορέντσο με την Τίγκρε. Δύο ομάδες του Μπουένος Άιρες αλλα δεν υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Σεντράλ Κόρδοβα. Οκ, δεν έβγαλαν μάτια με την απόδοση τους. Πήραν όμως αυτό που ήθελαν. Την πρώτη νίκη για το πρωτάθλημα. Είχαν βγάλει με ισοπαλίες τα τρία που προηγήθηκαν.

Αυτό δείχνει και την μαχητικότητα τους, αλλά και πως δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του. Η Τίγκρε προέρχεται από την ήττα εντός με 1-0 από την Μπάνφιλντ. Με ήττα έβγαλε και το προηγούμενο ματς, που ήταν η 5άρα από την Μπόκα.

Ο άσος είναι σε υψηλό σημείο για τα δεδομένα της αναμέτρησης. Κι αν θεωρείται μεγάλο ρίσκο, υπάρχει και η ισοπαλία.

Μεταφερόμαστε στην Βραζιλία και το ματς της Μποταφόγκο με την Φλουμινένσε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρελή ανατροπή στο άντρο της Ιντερνασιονάλ. Βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 και το γύρισαν σε 3-2. Το θέμα για την ομάδα του Λουίς Κάστρο είναι πως έφτασε τις δύο σερί νίκες.

Τα πάντα άλλαξαν μετά το ντου που έκαναν οι οπαδοί στο προπονητικό κέντρο. Κάτι που δημιούργησε και σάλο, αφού ήταν ανεπίτρεπτο. Το θέμα είναι πως για την Μποταφόγκο ήταν έναν σοκ, που με βάση τα αποτελέσματα λειτούργησε θετικά.

Η Φλουμινένσε από την άλλη πλευρά δεν είναι ομάδα που να μπορείς να την εμπιστευτείς εκτός έδρας. Στις δύο τελευταίες εξορμήσεις δεν κατάφερε να σκοράρει. Μπορεί να είναι ένα από τα ντέρμπι του Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά η Μποταφόγκο έχει το μομέντουμ και με τον άσο να είναι στο 3,00 γιατί να μην ρισκάρουμε;

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ - ΤΙΓΚΡΕ 1
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr