Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η άλλη Ταγέρες και η Φλαμένγκο

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 13:39

Δύο ομάδες με διαφορετικές πορείες που θέλουν και μπορούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες δίνοντας δυνατή τιμή για στοίχημα

Η άλλη Ταγέρες και η Φλαμένγκο

Το Κόπα Λιμπερταδόρες μας δίνει πολλές ευκαιρίες για στοίχημα και δεν πρόκειται να τις αφήσουμε να πάνε χαμένες. Είναι τα πρώτα ματς για την φάση των 16 της διοργάνωσης και οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Για την Τετάρτη (29/6) ιντριγκάρει ο εμφύλιος της Αργεντινής ανάμεσα στην Ταγέρες και την Κολόν. Οι γηπεδούχοι έκαναν σούπερ πορεία και σταθερή στην φάση των ομίλων. Για να γράψουν ιστορία με την πρόκριση για πρώτη φορά, σε τέτοια φάση της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Μάλιστα στα 8 τελευταία στην έδρα της για το Λιμπερταδόρες, έχει μια ήττα. Απέναντι της έχει την Κολόν, που δεν μπορεί να αποτελέσει φόβητρο. Και είναι ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα. Παρά την ιδιαιτερότητα πως είναι δύο ομάδες από την Αργεντινή.

Κι όλα αυτά ενώ η ομάδα του Πέντρο Καϊξίνια δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Το οποίο άφησε πίσω, δίνοντας βάση στο Λιμπερταδόρες, όπου είναι τελείως διαφορετική.

Η Κολόν έχει βγάλει με δύο ισοπαλίες τα τελευταία 9 εκτός έδρας στο Λιμπερταδόρες. Και φέτος δεν είναι μια ομάδα που μπορεί κανείς να την εμπιστευτεί. Ο άσος είναι πάνω από 2,10...

Γιατί με την Φλαμένγκο

Πάμε και στην... πονεμένη Φλαμένγκο. Που φιλοξενείται από την Ντεπόρτες Τολίμα. Οι γηπεδούχοι έχουν μια ήττα στα τελευταία 7 εντός στο Λιμπερταδόρες.

Κι έτσι το ματς θα είναι μια πρόκληση για την Φλαμένγκο. Καθόλου εύκολη, ενώ ο Ντοριβάλ Τζούνιορ δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας. Δεν έχει κλείσει μήνα στην τεχνική ηγεσία και το παλεύει για να την αλλάξει προς το καλύτερο.

Η νίκη με 3-0 επί της Αμέρικα Μινέιρο, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Η βραζιλιάνικη ομάδα έχει εξαιρετικό ρόστερ, αλλά αρκετά αστέρια της δεν έχουν φορμαριστεί. Ο Ντοριβάλ ήρθε για να τους εμπνεύσει και θέλει μια μεγάλη νίκη για να δοθεί η ώθηση.

Οι παίκτες δηλώνουν πως αυτή θα έρθει στο δύσκολο ματς με την Τολίμα, για να μπορέσουν να συσπειρωθούν. Πάνω από 2,15 το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΤΑΓΕΡΕΣ - ΚΟΛΟΝ 1
ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr