Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η φορμαρισμένη Μπάνφιλντ

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 09:41

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι η Μπάνφιλντ και αξίζει προσοχής, όπως και η Ατλέτικο Παραναένσε

Η φορμαρισμένη Μπάνφιλντ

Για ένα ακόμα Σάββατο θα εστιάσω σε έναν συνδυασμό από Αργεντινή και Βραζιλία. Με δυνατές αποδόσεις στις προτάσεις που έχουν αιτία.

Η Μπάνφιλντ υποδέχεται την Ουνιόν κι ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι της πήγε κι έριξε τριάρα στην Μπόκα Τζούνιορς μέσα στο Μπομπονέρα. Οκ ο ισχυρός αντίπαλος έπαιξε με ρεζέρβες λόγω του Λιμπερταδόρες. Και πάλι όμως, η Μπάνφιλντ έβαλε τρία γκολ που δεν τα λες και λίγα. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και το κυριότερο δείχνει πως είναι καλά δουλεμένη.

Ο Κλαούντιο Βίβας βρίσκεται στον πάγκο της κι έχει δημιουργήσει μια ομάδα που στην παρούσα φάση είναι από τις πλέον φορμαρισμένες. Το δείχνει το γεγονός πως στα 4 τελευταία της έχει 3 νίκες. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια δείχνει τέτοια καλή αγωνιστική εικόνα η Μπάνφιλντ.

Κουρασμένη η Ουνιόν

Η Ουνιόν από την άλλη πλευρά μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 2-1 εντός από τη Νασιονάλ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Σουνταμερικάνα. Τα δύο ματς με την ομάδα της Ουρουγουάης, όπου είχε και ταξίδια ενδιάμεσα από ματς πρωταθλήματος την κούρασαν. Της έριξε και την ψυχολογία ο αποκλεισμός. Γυρίζει στο πρωτάθλημα όπου στο τελευαίο ματς νίκησε 3-0 την Λανούς. Για την 3η νίκη στα 4 τελευταία, αλλά εκτός έδρας έχει πολλά ζητήματα. Πάμε με τον άσο της Μπάνφιλντ που είναι λίγο πάνω από το 1,95.

Η Ατλέτικο Παραναένσε...

Μεταφερόμαστε στη Βραζιλία και για μια ακόμα φορά η Ατλέτικο Παραναένσε έχει μεγάλες τιμές σε εκτός έδρας ματς. Η ομάδα του Σκολάρι έχει 5 νίκες από τα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, μια ήττα έχει στα πρόσφατα 16. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος νίκησε εκτός 2-0 την Παλμέιρας. Μεσοβδόμαδα έφερε 1-1 εκτός με την Λιμπερτάδ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί από τα συνεχόμενα ματς και τις απουσίες, αλλά παραμένει σε φόρμα. Παίζειμ με μια ομάδα που έχει μεγάλα κενά. Σε πρώτη φάση κοιτάμε την ισοπαλία που είναι πάνω από 3,00. Μπορεί και το διπλό που είναι πάνω από 2,70.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ 1
ΓΚΟΪΑΣ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ Χ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr