Αλέξανδρος Χρηστάκος

Μπαμ με Ατλέτικο Παραναένσε, Ρασίνγκ

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 10:42

Οι μεγάλες αποδόσεις στις νίκες και των δύο ομάδων είναι μια πρόκληση για να μείνει κανείς αδιάφορος και οι εξηγήσεις είναι πολλές

Μπαμ με Ατλέτικο Παραναένσε, Ρασίνγκ

Η επιλογή για στοίχημα το Σάββατο (16/7) πάει σε δύο παιχνίδια με τις αποδόσεις να είναι υψηλές για τα δεδομένα.

Το πρώτο έχει να κάνει με το παιχνίδι της Ατλέτικο Παραναένσε με την Ιντερνασιονάλ. Οι γηπεδούχοι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο δύο μήνες τώρα με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο τους. Ήταν σα να τους έλειπε ο έμπειρος τεχνικός για να απογειωθούν.

Αποτέλεσμα είναι να έχουν περάσει στα προημιτελικά του κυπέλλου και του Λιμπερταδόρες. Αλλά και να είναι ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Μια ήττα έχουν στα 16 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης μια ήττα έχουν στα τελευταία 14 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ατλέτικο Παραναένσε είναι αήττητη στα 5 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα. Σίγουρα το τελευταίο διάστημα βγάζει κούραση. Έχει και αρκετούς τραυματίες. Με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 εκτός από την Γκοϊάς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

Στην έδρα της όμως, παρά την κούραση και τις απουσίες θα είναι διαφορετικά. Η Ιντερνασιονάλ δεν είναι ομάδα που παρουσιάζει σταθερότητα για να την εμπιστευτείς. Μπορεί να είναι αήττητη στις εξορμήσεις της, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχε αντιμετωπίσει ομάδα από την πρώτη 8άδα.

Κατά συνέπεια αξίζει το ρίσκο με τον άσο να είναι στο 2,30.

Πάμε στην Αργεντινή και το ντέρμπι της Νιούελς με την Ρασίνγκ. Με βάση την εικόνα που έχουν οι γηπεδούχοι δεν είναι λογικό να είναι πάνω από 3,00 ο άσος. Αξίζει να πονταριστεί μόνο για την τιμή. Η Νιούελς από τη αρχή του πρωταθλήματος δείχνει σταθερά ένα καλό πρόσωπο.

Μπορεί να έφερε ισοπαλίες στα δύο τελευταία της, αλλά προηγήθηκαν τρεις σερί νίκες. Με τις δύο από αυτές να ήταν απέναντι στις δυνατές Εστουδιάντες, Αρχεντίνος και η άλλη με την Ταγέρες που έχει προκριθεί στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες.

Κοινώς στα δύσκολα παιχνίδια παρουσιάζεται πιο συγκεντρωμένη. Ένα τέτοιο είναι και αυτό με την Ρασίνγκ. Η οποία έχει δύο ήττες και μια ισοπαλία στις τρεις εξορμήσεις της. Μπορεί να έρχεται από τη νίκη 1-0 στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Ιντεπεντιέντε, αλλά δεν λέει κάτι. Ο μισητός της αντίπαλος είναι στα... πολύ κάτω του αυτή την περίοδο. Και πάλι δυσκολεύτηυκε να τον νικήσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 1
ΝΙΟΥΕΛΣ - ΡΑΣΙΝΓΚ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr