Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η συγκροτημένη Αρχεντίνος και η Πλατένσε

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 14:40

Δύο ιδιαίτερα παιχνίδια στην Αργεντινή είναι τα Πλατένσε - Σεντράλ Κόρδοβα, Αρχεντίνος - Μπόκα Τζούνιορς

Η συγκροτημένη Αρχεντίνος και η Πλατένσε

Αμείωτος ο ρυθμός στην Αργεντινή που μεσοβδόμαδα έχει εμβόλιμη αγωνιστική. Αναφορικά με τα ματς της Τρίτης συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον η αναμέτρηση της Αρχεντίνος με την Μπόκα Τζούνιορς.

Πρόκειται για ένα από τα ντέρμπι του Μπουένος Άιρες που έχουν την αντιπαλότητα τους. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην εικόνα που έχουν οι δύο αντίπαλοι στην παρούσα φάση.

Η Αρχεντίνος έβγαλε με νίκες τα τρία τελευταία της ματς. Γενικά με τον Μιλίτο στον πάγκο παρουσιάζεται δυνατή. Από την προηγούμενη διοργάνωση κιόλας, το Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ.

Κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά των μπαράζ του τίτλου, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Τίγκρε. Δεν έμεινε σε αυτό. Παρουσιάζεται δυνατή και στο πρωτάθλημα. Συνεχόμενες οι καλές της εμφανίσεις.

Η Μπόκα Τζούνιορς από την άλλη πλευρά, δεν είναι στα καλύτερα της. Ο Ιμπάρα είναι στον πάγκο της ως υπηρεσιακός. Νίκησε δύσκολα με 1-0 την Ταγέρες. Με γκολ από πέναλτι στο 80'. Θέλει χρόνο και ικανό προπονητή για να δημιουργήσει μια νέα ομάδα. Γιατί ο Μπατάλια που ήταν πριν δεν τα κατάφερε.

Κατά συνέπεια το ντέρμπι με την Αρχεντίνος είναι μια πρόκληση και η Μπόκα δεν είναι φαβορί. Όπως δίνεται από τις τιμές. Καλύτερο ποντάρισμα στο Χ που είναι πάνω από 3,00. Ακόμα και στη νίκη της Αρχεντίνος.

Η μαχητική Πλατένσε

Σε άλλο ματς η Πλατένσε κοντράρεται με την Σεντράλ Κόρδοβα. Αήττητοι οι γηπεδούχοι αλλά με με 3 νίκες στα 8 παιχνίδια τους. Μεγάλα τα κενά που έχει η Σεντράλ Κόρδοβα. Που πορεύεται με υπηρεσιακό τεχνικό. Βρήκε τον νέο, ανακοινώθηκε, αλλα αναλαμβάνει προς το τέλος της εβδομάδας.

Η πλάστιγγα γέρνει σίγουρα προς την Πλατένσε, που είναι μαχητική και απέδειξε πως ξέρει να παίρνει νίκες με ομάδες όπως η Σεντράλ Κόρδοβα. Ο άσος είναι πάνω από 2,20.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΛΑΤΕΝΣΕ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ 1
ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ Χ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr