Αλέξανδρος Χρηστάκος

Συνολική απόδοση 6,00!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 11:47

Οι άσοι των Μποταφόγκο, Τολούκα έχουν μεγάλη βάση και οι υψηλή τιμή τους αξίζουν για δυνατό ποντάρισμα στο στοίχημα

Συνολική απόδοση 6,00!

Χορεύουμε σε... λάτιν ρυθμούς όπου τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη και το ενδιαφέρον για στοίχημα είναι μεγάλο.

Κάνουμε την αρχή για το Σάββατο με την αναμέτρηση της Μποταφόγκο απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε. Το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι έχουν κάνει πάνω από πέντε μεταγραφές. Γενικά είναι δραστήριοι, αλλά το θέμα είναι πως πρέπει να βρουν και την κατάλληλη χημεία.

Στα συν πως τις τελευταίες ημέρες είναι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο ο νέος ιδιοκτήτης. Ο Τζον Τέξτορ έχει ρίξει πολύ χρήμα και θα συνεχίσει να το κάνει. Βρέθηκε και στην προπόνηση της ομάδας. Τα είπε με παίκτες προπονητή. Για τον τελευταίο τόνισε πως συνεχίζει να τον εμπιστεύεται. Κι έτσι διαλύθηκαν οι φήμες για τον Λουίς Κάστρο.

Ο Τέξτορ εγκαινίασε και τις νέες σουίτες στο γήπεδο της Μποταφόγκο, όπου ανακατασκευάστηκαν. Θα δει και το ματς με την Ατλέτικο Παραναένσε από κοντά. Γενικά η παρουσία του τόνωσε την ψυχολογία όλων.

Η Μποταφόγκο έχει βγάλει με ήττες τα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ψάχνει μια μεγάλη νίκη, ειδικά εντός έδρας, για να πάρει τα πάνω της. Η Ατλέτικο Παραναένσε πάει στο ματς, έχοντας το μυαλό και στον προημιτελικό κυπέλλου που ακολουθεί.

Έτσι ο Σκολάρι ια χρησιμοποιήσει πολλές ρεζέρβες ενώ γενικά υπάρχει κούραση. Καθώς από τις αρχές Ιουνίου δίνει ματς ανά τρεις μέρες και συνεχίζει...

Ο άσος είναι πάνω από 2,50 και αξίζει το ρίσκο του, παρά την πολύ καλή εικόνα που έχει η Ατλέτικο Παραναένσε καιρό τώρα.

Η Τολούκα

Πάμε και στο Μεξικό όπου η Τολούκα κοντράρεται με την Σάντος Λαγκούνα. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προέρχονται από την ήττα από την Αμέρικα με 1-0, αλλά δέχθηκαν το γκολ στο φινάλε. Παράλληλα προηγήθηκαν δύο νίκες όπου έβαλαν από τρία γκολ. Γενικά η Τολούκα είναι μια συγκροτημένη ομάδα με καλά στοιχεία. Που μπορεί να κάνει καλή πορεία.

Από την άλλη μεριά η Σάντος Λαγκούνα είναι μια ομάδα με μεγαλύτερα κενά από την αντίπαλο της. Παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα κι εκτός έδρας έχει θέματα.

Κατά συνέπεια έχει αξία ο άσος που είναι στο 2,40.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ 1
ΤΟΛΟΥΚΑ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr