Αλέξανδρος Χρηστάκος

Υπάρχει σοβαρός λόγος για Εστουδιάντες, Ουρακάν

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 10:43

Δύο δυνατές επιλογές από την Αργεντινή με τις αποδόσεις να είναι πάνω από 2,00

Υπάρχει σοβαρός λόγος για Εστουδιάντες, Ουρακάν

Στην Αργεντινή θα δώσουμε περισσότερο βάρος για τις προτάσεις για στοίχημα το Σάββατο (30/7). Και τα... φώτα πέφτουν σε δύο ντέρμπι του Μπουένος Άιρες.

Το ένα από αυτά έχει να κάνει με την Εστουδιάντες και την Μπάνφιλντ. Οι γηπεδούχοι έχουν και το πρώτο ματς με την Ατλέτικο Παραναένσε για τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες, που ακολουθεί. Αλλά ο Ζιελίνσκι ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να παίξει με τους βασικούς απέναντι στην Μπάνφιλντ.

Γιατί πρέπει η ομάδα να βελτιώσει την θέση της και στον βαθμολογικό πίνακα. Και να μείνει στο κόλπο διεκδίκησης εισιτηρίου για το Λιμπερταδόρες και την επόμενη σεζόν.

Η αναμέτρηση με την Μπάνφιλντ είναι άκρως κομβική για τον στόχο της. Γι' αυτό και ο Ζιελίνσκι αναμένεται να παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα. Παράλληλα προέρχεται από την ήττα με 3-1 στο ντέρμπι εκτός με την Μπόκα Τζούνιορς και θέλει να βγάλει την αντίδραση της.

Μάλιστα έχει δύο ήττες στα τρία τελευτταία της ματς και δεν χωράει άλλη αποτυχία. Θέλει να τονώσει και την ψυχολογία της ενόψει του Λιμπερταδόρες.

Η Μπάνφιλντ αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία της έχοντας δύο ισοπαλίες. Πολλές οι αδυναμίες. Για την ακρίβεια περισσότερος από της Εστουδιάντες. Ο άσος είναι στο 2,05.

Με την Ουρακάν

Και πάμε στην αναμέτρηση της Ουρακάν με την Χιμνάσια Λα Πλάτα. Οι γηπέδούχοι προέρχονται από το εκτός 1-1 με την Βελέζ. Όπου έκαναν έντονα παράπονα για την διαιτησία. Με ισοπαλίες έχουν βγάλει τα τρία τελευταία, όπου οι δύο από αυτές ήταν χωρίς σκορ.

Βέβαια στην έδρα της η Ουρακάν είναι αήττητη με 2 νίκες στα 4 τελευταία της. Εκεί παρουσιάζει μια καλύτερη εικόνα και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Η Χιμνάσια, από την μεριά της, νίκησε 1-0 εντός την Λανο΄θς σε ένα ματς όπου ο αντίπαλος είχε και αποβολή κάνοντας πιο εύκολο το έργο της. Βέβαια δεν έχει πάρει βαθμό στα δύο τελευταία εκτός. Γενικά έχει θέματα στις εξορμήσεις της, όπου οι πέντε πιο πρόσφατες ήταν και under.

Σε καλύτερη κατάσταση η Ουρακάν θέλει να βάλει ένα τέλος και στις τρεις σερί ισοπαλίες. Να γυρίσει στις νίκες. Παράλληλα οι οργή για την διαιτησία και όσα ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να την... ευνοήσει στο συγκεκριμένο ματς! Ο άσος είναι στο 2,10.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ 1
ΟΥΡΑΚΑΝ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr