Αλέξανδρος Χρηστάκος

Αντέχει η Ατλέτικο Παραναένσε, το μομέντουμ η Μπόκα Τζούνιορς

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 12:03

Δύο μεγάλες προτάσεις για δύο μεγάλες ομάδες που βρίσκονται σε υψηλή τιμή

Αντέχει η Ατλέτικο Παραναένσε, το μομέντουμ η Μπόκα Τζούνιορς

Καλή Κυριακή σε όλους ενώ μας αποχαιρετάει και ο Ιούλιος. Για το στοίχημα όμως η θερμακρασία ανεβαίνει περισσότερο. Γιατί ξεκινάει η σεζόν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Το άλλο Σαββατοκύριακο θα αρχίσουν και πολλά μεγάλα πρωταθλήματα.

Εμείς εδώ με τα Λάτιν να δίνουμε προτάσεις σε ξεχωριστά πρωταθλήματα που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Για την Κυριακή (31/7) ρίχνουμε το βάρος στο ματς τηγς Ατλέτικο Παραναένσε με την Σάο Πάολο.

Μια δύσκολη αναμέτρηση καθώς η Σάο Πάολο αγνοεί την ήττα στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αλλά πάει με πολλές απουσίες σε μια δύσκολη έδρα.

Η Ατλέτικο Παραναένσε από την πλευρά της δεν έχει νίκη στα δύο τελευταία της. Κάτι που δεν έχει συμβεί από τότε που ανέλαβε ο Σκολάρι.

Παράλληλα είναι αήττητη αλλά με δύο νίκες στα 5 τελευταία εντός πρωταθλήματος. Οι ισοπαλίες ήταν στα ντέρμπι με Σάντος, Κορίνθιανς, Ιντερνασιονάλ.

Και οι δύο ομάδες τρέχουν μαραθώνιο αγώνων από τις αρχές Ιουνίου, που δίνουν ματς ανά τρεις μέρες. Αλλά η Ατλέτικο Παραναένσε έχει καλύτερο ρόστερ για να μπορέσει να αντέξει.

Ποντάρουμε στον άσο λοιπόν που είναι στο 2,60.

Η προσπάθεια της Μπόκα Τζούνιορς

Μεταφερόμαστε στην Αργεντινή και στο ματς της Πατρονάτο με την Μπόκα Τζούνιορς. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από την Μπαράκας και άφησαν πίσω τος δύο σερί νίκες.

Οι διάσημοι αντίπαλοι τους προέρχονται από το εντός 3-1 στο ντέρμπι με την Εστουδιάντες. Κάτι που τους βελτίωσε την αυτοπεποίθηση αφού είναι σε μεταβατικό στάδιο αναζητώντας προπονητή. Ο υπηρεσιακός Ιμπάρα έχει 2 νίκες στα 3 τελευταία. Κάτι μάζεψε. Για την Μπόκα είναι σημαντικό να πάρει μια ακόμα νίκη γιατί θα δείξει πως βγαίνει από την κρίση. Βέβαια ο αντίπαλος είναι δυνατός στην έδρα της. Αλλά η Μπόκα δείχνει να έχει το μομέντουμ της αλλαγής. Το διπλό είναι στο 2,02.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 1
ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr