Αλέξανδρος Χρηστάκος

Δύο δυνατοί άσοι στην Αργεντινή

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:16

Τα παιχνίδια του Σαββάτου για την 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής έχουν δύο εξαιρετικές ευκαιρίες αναφορικά με τους γηπεδούχους

Δύο δυνατοί άσοι στην Αργεντινή

Τα λάτιν πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη και είναι από τα αγαπημένα. Για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε τις προτάσεις και για το Σάββατοα (3/9) θα ασχοληθούμε την Αργεντινή. Καθώς τα ματς του Σαββάτου σε ότι αφορά την Βραζιλία είναι περίεργα...

Για πάμε στην αναμέτρηση της Λανούς με την Τίγκρε. Οι γηπέδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σεντράλ Κόρδοβα όπου έφερε 2-2. Μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και την νίκη. Προηγήθηκε το υπέρ της 1-0 επί της Άρσεναλ στην έδρα της.

Γενικά η ομάδα του Κουντέλκα αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο. Στην παρούσα φάση δείχνει να έχει και το μομέντουμ για το ματς με την Τίγκρε. Γιατί θέλει τους βαθμούς για να απομακρυνθεί περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα.

Η Τίγκρε, από την άλλη πλευρά συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη. Βέβαια προέρχεται από το εντός 1-1 με την Ρίβερ Πλέιτ. Αλλά τώρα τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Γιατί καλείται να βρεθεί σε μια δύσκολη, για την ίδια έδρα. Στο 3,00 ο άσος και είναι εξαιρετικά ψηλός, καθώς η Τίγκρε έχασε τον ρυθμό της.

Το άλλο ματς που θα εστιάσουμε είναι αυτό ανάμεσα στην Ροζάριο και την Ταγέρες. Οι γηπεδούχοι με τον Κάρλος Τέβες στον πάγκο της δεν έχουν νίκη στα τρία τελευταία του, βάζοντας ένα γκολ.

Και το ματς με την Ταγέρες είναι στοχευμένο για νίκη. Καθώς και ο αντίπαλος έχει κενά. Στα 4 τελευταία του έχει 3 ισοπαλίες. Ειδικά στα 5 τελευταία εκτός έχει τρεις ισοπαλίες, σκοράροντας 2 φορές. Στο 2,87 ο άσος.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΛΑΝΟΥΣ - ΤΙΓΚΡΕ 1
ΡΟΖΑΡΙΟ ΤΑΓΕΡΕΣ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr